Yüksek puan vereceğim kesin ama tam puan verir miyim, muamma. Diğer şarkılara göre artık. İyi bir puan vereceğim kesin ama.Seni kırmadım işte Tam puanını verirsin artık
Yüksek puan vereceğim kesin ama tam puan verir miyim, muamma. Diğer şarkılara göre artık. İyi bir puan vereceğim kesin ama.Seni kırmadım işte Tam puanını verirsin artık
Yeniden ittifak yapalım 2 slow.
Bu hafta Ah Be Kardeşim ile geliyoruz
İlk ikisinde zıpladınız ama bu sefer @Bully
@Maskeli Fedai yine trollemişBu hafta ile itibariyle Cornetto mevsiminin sonuna gelmiş bulunmaktayız "Yeniden" ile zirveye göz kırpıyor ve ilk bakışta aşkı anlatan bu sıcacık klibimizle sizi baş başa bırakıyoruz...
@Bully @denizz19 @Çiğdem- @bazinga @mrt-06 @xBUGRAx @MasacRE- @Felon @mesmeso61 @ozmoturk @HachiKo @dreamy @kerem @Aserat @gözlemci @batuhankaralar @MEnes @Sherlock @BesaleT @vadikızı @Yiğitt @sokak sanati @Arslan Bey @xemrexxx @tolgab @Billy Kane @turkuazz @serhatt @ozgur2113 @-potterhead- @MayısKralı @cookies @Doğu
10 verdim 1 verdi bir de kinlenmemiş hali buysa. @Maskeli Fedai
Önceki haftalar hep iyi verdim Bu hafta şarkın kötüydü
Buğra da 2 kez düşük verdi Yalın'a, bir de geçen hafta pompy'i getirip büyük darbe vurdu. Bence ödeştiler.Burada tribi Bugra atmalı yalnız
güzel bomba patlattım dün yarışmada @Bully @xemrexxx@Maskeli Fedai yine trollemiş
Buğra'nın da içine doğmuş sanki, yeniden mesajından sonra bu şarkı.
Bu şarkı Cornetto şarkıları içinde en güzeli bence, zaten de en çok tıklananı.
Reklam şarkısı diyenler bir bahane bulamaz, şarkı mis gibi aşk şarkısı. Cornetto şarkıları içinde en güzel klibe sahip şarkı da bu şarkı ayrıca. Bakalım geçen haftayı unutturabilecek miyiz
Aynen bombayı Yalın'ın kafasında patlattın. ss
nerdeyse musicsurvivor sarsıldı dün deprem yaşadım bodrumda bide Musicsurvivor yarışmasını deprem şeklinde sallıyım dedimAynen bombayı Yalın'ın kafasında patlattın. ss
Benimle konuşuyordu o an,görüntülü
Güvenemiyorum foruma
@bazinga, 4 milyona geliyor şarkı. Düşün, bir de klipsiz. Bunu mutlaka kullanmalısın; ya şimdi ya da sonra; ama mutlaka.
Bu şarkıya düşük vereceklerse, Kenan Doğulu'nun diğer şarkılarını düşünemiyorum. Bu son zamanlarda çıkardığı en iyi şarkılarından biri çünkü.Güvenemiyorum foruma
eyvah bari fener alsında başımıza aynı sıkıntı gelmesinBu şarkıya düşük vereceklerse, Kenan Doğulu'nun diğer şarkılarını düşünemiyorum. Bu son zamanlarda çıkardığı en iyi şarkılarından biri çünkü.
@Maskeli Fedai İlla balkondan düşmesi gerekiyormuş sonunda iyi bir şarkıyla gelmek için@Maskeli Fedai yine trollemiş
Buğra'nın da içine doğmuş sanki, yeniden mesajından sonra bu şarkı.
Bu şarkı Cornetto şarkıları içinde en güzeli bence, zaten de en çok tıklananı.
Reklam şarkısı diyenler bir bahane bulamaz, şarkı mis gibi aşk şarkısı. Cornetto şarkıları içinde en güzel klibe sahip şarkı da bu şarkı ayrıca. Bakalım geçen haftayı unutturabilecek miyiz
@bazinga, 4 milyona geliyor şarkı. Düşün, bir de klipsiz. Bunu mutlaka kullanmalısın; ya şimdi ya da sonra; ama mutlaka.
Albüm çıktığından beridir favorim yazın en çok dinlediğim ikinci şarkısı Resetden sonraGüvenemiyorum foruma
@pompy 2019 da diziler verecek Kanal D e ozaman @Yiğitt utanacakBenimle konuşuyordu o an,görüntülü
Rica ederim başarılar geçen hafta bir atılım yaptın devamı gelirmi bakalımTeşekkürler canım, inşallah yine iyi puan alırız
@Maskeli Fedai Haklı bu sefer Herşeyi Yak dışında 1 tane işe yarar şarkın yok onuda Dumandan dolayı yine kullanmazlardı zaten ve bu hafta şarkında berbatGeçen hafta gördük, verdiğin oyu önceden açıklasın @Çiğdem- sonlarda kötü oluyor
Klipsiz şarkı atıp, iyi sonuç elde edenler de oldu.Albüm çıktığından beridir favorim yazın en çok dinlediğim ikinci şarkısı Resetden sonra
Klip çıkmış olsaydı rahat kullanılırdı çekecekti hatta 2-3 haftaya çıkarsa kullanabilir klipte çok önemli faktor oluyor
Onların klibi yoktur mecburKlipsiz şarkı atıp, iyi sonuç elde edenler de oldu.
Tamam, işte bunun da klibi yok. Bu da çok iyi şarkı.Onların klibi yoktur mecbur