Maskeli Fedai
Favori Üye
Ah Be Kardeşim ile zirve geliyor
Ah Be Kardeşim ile zirve geliyor
Bu hafta bana yüksek vereceksin ablam, inanıyorum. Çok sevdiğin bir şarkıyla geliyorum.Yeni hafta hayırlı olsun başarılar diliyorum yarışmacılara
Şarkını merak ettim. Son 2 haftadır pek beğenmedim seni Gülboşum.Küllerimden doğacağım evet.
Şarkını merak ettim. Son 2 haftadır pek beğenmedim seni Gülboşum.
Bildirim ilk başta gelmediBu hafta 2005 yılındaki Bahane albümünde yer alan ve dizilerde de sıkça duyduğumuz " Şanıma İnanma " ile karşınızdayız.
@Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @Sherlock @MasacRE- @HachiKo @Felon @Çiğdem- @Doğu @gözlemci
Bu bahaneyle düşük verme bi deBildirim ilk başta gelmedi
Güzel bir bahane yalnızBu bahaneyle düşük verme bi de
Geçen hafta gördük, verdiğin oyu önceden açıklasın @Çiğdem- sonlarda kötü oluyorGüzel bir bahane yalnız
Bu hafta kötü veresim yok sana yüksek de olabilir ilk defa ( )
Oylarımı en son yolluyorum ki gidişatı belirleyeyimGeçen hafta gördük, verdiğin oyu önceden açıklasın @Çiğdem- sonlarda kötü oluyor
7 versem çok pişman olurdumOylarımı en son yolluyorum ki gidişatı belirleyeyim
Sanki kendisi iyi verdi
Bu hafta pişman olmayabilirsin ama7 versem çok pişman olurdum
Teşekkürler canım, inşallah yine iyi puan alırız@Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @Sherlock @MasacRE- @HachiKo @Felon @Çiğdem- @Doğu @gözlemci
Yiğitin bu hafta şarkısı başarılar
Aşkım telefondan paylaşamamŞARKISINI KENDİSİ DUYURMADIĞI İÇİN 1 PUAN VERECEĞİM AHAHAHAHAHAHAHA.
Klip çok iyiydi, özelikle de sonu. Süpriz sonlu.Bu hafta ile itibariyle Cornetto mevsiminin sonuna gelmiş bulunmaktayız "Yeniden" ile zirveye göz kırpıyor ve ilk bakışta aşkı anlatan bu sıcacık klibimizle sizi baş başa bırakıyoruz...
@Bully @denizz19 @Çiğdem- @bazinga @mrt-06 @xBUGRAx @MasacRE- @Felon @mesmeso61 @ozmoturk @HachiKo @dreamy @kerem @Aserat @gözlemci @batuhankaralar @MEnes @Sherlock @BesaleT @vadikızı @Yiğitt @sokak sanati @Arslan Bey @xemrexxx @tolgab @Billy Kane @turkuazz @serhatt @ozgur2113 @-potterhead- @MayısKralı @cookies @Doğu
Seni kırmadım işte Tam puanını verirsin artıkKlip çok iyiydi, özelikle de sonu. Süpriz sonlu.
Final puanı gelir artık umarım.@Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @Sherlock @MasacRE- @HachiKo @Felon @Çiğdem- @Doğu @gözlemci
Yiğitin bu hafta şarkısı başarılar