Şantaj yapmıyorum sadece izlersen sen mutlu çıkarsın.Bana kaç kere şantaj yapma dedim Sen zararlı çıkarsın .ss
Şantaj yapmıyorum sadece izlersen sen mutlu çıkarsın.Bana kaç kere şantaj yapma dedim Sen zararlı çıkarsın .ss
Olmadı canım bu slow
En sevdiğim şarkılarından.7. haftaya geldik, efsaneleşen ve forumdaki birçok etkinlikte üst tura çıkmayı başaran "Yanarım" ile geliyorum. Yorumlarınızı çok merak ediyor ve bekliyor olacağım.
(1:57 - 3:12)
@Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @Sherlock @MasacRE- @HachiKo @Felon @Çiğdem- @Doğu @gözlemci
Gülben Ergen - Tesadüf
Söz - Müzik: Ersay Üner
(Seyhan Müzik - 2011)
Ve Gülben Ergen'in yarışmadaki ilk slow şarkısıyla karşınızdayım.
Gülben Ergen'in 2011 yılında çıkan 8. albümü 'Hayat Bi Gün'de yer alan sözü ve müziği İki Aşık, Sen Olsan Bari, Tatlım Tatlım, Üzülmedin mi?, Prens & Prenses gibi birçok hite imza atmış olan Ersay Üner'e ait olan 'Tesadüf' sizlerle..
"Her merhaba yerini mutlaka elvedaya bırakıyor..."
@Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @Sherlock @HachiKo @Felon @Çiğdem- @Doğu @gözlemci
Yine hiç duymadığım bir Sezen şarkısı. Tövbeler olsun. 😱 @Çiğdem- @BullyVazgeçtim, daha bilindik bir şarkıya dönüyorum
@Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @Sherlock @MasacRE- @HachiKo @Felon @Çiğdem- @Doğu @gözlemci
İddiasız kalmışsın bence.
Neden ben
Bilmediğim bir şarkısı, dur dinleyeyim hemen.
Dinlemedim mi sanıyorsun Bu hafta benden bişey bekleme😱 Dinle 1 kere seviyorsun hemen saha çalışması yapıldı seçilmeden önce.
Bilmediğim bir şarkısı, dur dinleyeyim hemen.
Çıkaramadım gııı.Hatırlıyor musun şarkıyı herkese ilk öyle geliyor.
Riskli haftalardayız tabi yardımcı olamam ama fena değil ne iyi ne kötüBeğenenlere sordum.
Dinlemedim mi sanıyorsun Bu hafta benden bişey bekleme
Yok be,beğenmiyorumKötü anısı mı var şarkının niye.
Riskli haftalardayız tabi yardımcı olamam ama fena değil ne iyi ne kötü
Evet kulak aşinalığım varmış şarkıya. Fena değil.Acil lütfen çok kötüyüm panik atağım tuttu.