Evet ben kütüğüm diyorduFıkra komikmiş, evet ben güldüm.
Evet ben kütüğüm diyorduFıkra komikmiş, evet ben güldüm.
MS de kullanıldımı hatırlamıyorum ama 90lar etkinliği ve Harun Atacanın bir şarkı yarışmasında 3 yada 4 olmuştu yanı başarılı sonucları var en hit şarkılarından zatenFinal puanı alırım inş, çok iddialı bir şarkı bence.
Bu hafta rahatım, en çok Yanarım'dan korkuyorum.
Yakışıklı olduğumu kabul ediyorum evet ama Serdar olduğumu söylediğimi hiç hatırlamıyorum.Evet ben kütüğüm diyorduSende Yakışıklı Serdar oldunu artık inkar etmiyorsun
Mesaj konusunda demiştin artık mesajlarda geri çekilicem Serdar olduğumda ortaya çıktığına göre planlarımı kurucam diye açık açıkYakışıklı olduğumu kabul ediyorum evet ama Serdar olduğumu söylediğimi hiç hatırlamıyorum.Goygoyu ise komik bu yüzden şimdilik ses etmiyorum.
Eğer o şarkıyla elenirsem dazlak alman arkadaşlarımı programına salarım.MS de kullanıldımı hatırlamıyorum ama 90lar etkinliği ve Harun Atacanın bir şarkı yarışmasında 3 yada 4 olmuştu yanı başarılı sonucları var en hit şarkılarından zaten
Yoo o konudaki mesajım orda duruyor. Serdar olduğum açık açık ortaya çıktığına göre demedim 'Serdar gibi' arkadan oyun kurayım dedim.Mesaj konusunda demiştin artık mesajlarda geri çekilicem Serdar olduğumda ortaya çıktığına göre planlarımı kurucam diye açık açıkÇekirdeğinide ihmal etmeden
Hahah Ezelin yaptı gibi maskeni düşrüdük işte ayoll hala kendini gizleme çabasındasın gerçi o adamın olayıda oyduYoo o konudaki mesajım orda duruyor. Serdar olduğum açık açık ortaya çıktığına göre demedim 'Serdar gibi' arkadan oyun kurayım dedim.
Bu haftayı ben bile beğenmedimBu hafta oy kullanmayacağım. Geçen haftadan daha kötü bir haftanın var olabileceğini pek düşünmemiştim. Hande Yener diğerlerinin arasından zorlanmadan sıyrılıyor. Oy vermek isterdim ama maalesef, bu sefer dayanabileceğimi sanmıyorum.
@Billy Kane sayesinde hemen aldık oylarıŞarkıları da oyladım. İçinden 8 şarkıyı yorumladım, ki bu ilk 8 şarkı oluyor. Diğerlerine yorum yapmadım. Yine şaşırtıcı bir sıralama yaptım, bu kez daha bir şaşırtıcı.
Şarkıları dinlerken aniden kusabilirim ve bu benim için iyi olmaz. Kendi sağlığımı düşünmem lazım canım aa.Bu haftayı ben bile beğenmedimAma millet kaliteli oylarından mahrum kalırsa zırlamaya başlar Dark bey
Ayy bir şey olmaz sen canavar gibisinŞarkıları dinlerken aniden kusabilirim ve bu benim için iyi olmaz. Kendi sağlığımı düşünmem lazım canım aa.
Anlık oylamak istedim. Böyle aşırı zorlanmadım, en azından son sıraları yazarken.
Darısı @DarkLegenD in başınaAnlık oylamak istedim. Böyle aşırı zorlanmadım, en azından son sıraları yazarken.
Bu saatte kulaklarımın kanamasını istemiyorum. Söylemeden geçemeyeceğim, Kenan Doğulu resmen elenmek için bu şarkıyla gelmiş.
Jüri olduğum için en fazla, kafaya takmıyorum. Zorunluluğum yok sonuç olarak.
Şu bana düşük verir düşük verirsem diye kaygıda yokJüri olduğum için en fazla, kafaya takmıyorum. Zorunluluğum yok sonuç olarak.
Benim hiç öyle bir kaygım olmadı ki. Ben kişiye göre değil, şarkıya göre oy veriyorum.Şu bana düşük verir düşük verirsem diye kaygıda yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?