Daha yeni dalga geçiyordun benle sıradan jüri diye, şimdi işine gelince mi değerli oldu oyumuzBu yüzden o konuda sana destek vermem mümkün değil.
Yine çok sıradan davrandın. Hiç yakışmadı. Veya yakıştı.
Daha yeni dalga geçiyordun benle sıradan jüri diye, şimdi işine gelince mi değerli oldu oyumuzBu yüzden o konuda sana destek vermem mümkün değil.
Sertab ile ilk 10'a girmeyi başarı sayıyorsan sen boşuna yarışıyorsun zatenNe varmış şarkılarımda?İlk 3 hafta üçü de ilk 10'a girdi işte.
Alamancının suyu ısınıyor, şarkı seçimlerini hiç beğenmiyorum@kerem
Bu hafta birisine birazcık düşük bir puan vermiş olabilirim 😳
Aaa sen bu kütüğe bakma ayoll onun doğası böyle kütük kütük konuşması oyüzdenNe varmış şarkılarımda?İlk 3 hafta üçü de ilk 10'a girdi işte.
Oy yollamazsa tehrike var Yalının bu sezon ceza almayı göze alacak kadar henüz durumu yok zaten sonuclar yine bir tuhaf ilerliyorElenir umarım artık.@Maskeli Fedai
Sertab ile ilk 10'a girmeyi başarı sayıyorsan sen boşuna yarışıyorsun zaten
En iyi şarkılarını ilk haftalar kullanacak değilim herhalde. Anlamıyor ki kütük.Aaa sen bu kütüğe bakma ayoll onun doğası böyle kütük kütük konuşması oyüzden
Geçen haftaki şok 1'den sonra iyi geldi.Güzel şarkılar vardı bu hafta puanları yolladım. Karışık olarak İrem Sertab Gülben Gülşen Demet bayağı iyilerdi
Geçen haftaki şok 1'den sonra iyi geldi.
En iyi şarkılarını kullan diyen yok sana, ama Sertab Erener orta halli şarkılarıyla da final puanı almalıdır, alamıyorsan sorun sende o zamanEn iyi şarkılarını ilk haftalar kullanacak değilim herhalde. Anlamıyor ki kütük.
Elenmek istiyorumOy yollamazsa tehrike var Yalının bu sezon ceza almayı göze alacak kadar henüz durumu yok zaten sonuclar yine bir tuhaf ilerliyor@Maskeli Fedai
KeesssYine çok sıradan davrandın. Hiç yakışmadı. Veya yakıştı.
O zaman tam vermemişsindir umarım.Evet ama ben 1 verince 1.olmuştun, şimdi ters etki yaratmasın.
Aman her hafta tuhaf ilerliyor sana göre de dişi AcunOy yollamazsa tehrike var Yalının bu sezon ceza almayı göze alacak kadar henüz durumu yok zaten sonuclar yine bir tuhaf ilerliyor@Maskeli Fedai
Gökhan'ın bu şarkısına iyi vermiştin sen benim zamanımda, o zaman şimdi @Maskeli Fedai melunu düşünsünAlamancının suyu ısınıyor, şarkı seçimlerini hiç beğenmiyorum@kerem
Bu hafta birisine birazcık düşük bir puan vermiş olabilirim 😳
Kimin ne puan verdiği umrumda değilGökhan'ın bu şarkısına iyi vermiştin sen benim zamanımda, o zaman şimdi @Maskeli Fedai melunu düşünsün
Nazar boncuğu olsun der, önümüze bakarız, müttefikimizi 1 haftayla silecek değiliz.
Sen bu kafayla çok yaşamazsın.Kimin ne puan verdiği umrumda değil
Sal gitsin melunumMelunum salmışım
Gökhan'ın bu şarkısına iyi vermiştin sen benim zamanımda, o zaman şimdi @Maskeli Fedai melunu düşünsün
Nazar boncuğu olsun der, önümüze bakarız, müttefikimizi 1 haftayla silecek değiliz.
Adamda ne hafıza var ya hiçbir şeyi unutmuyorKimin ne puan verdiği umrumda değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?