Yoo hepsi tam olarak hak ettiği yerdeAaa o puanların ne şimdi baktımda son 3 tam üç olmalıydı 😱😱😱
Son sıra hak ediyor ama 2 ile 3 puanın yanı yarın gecede sanırım kurtuluyoruz bu sefer kesin kesecekler seniYoo hepsi tam olarak hak ettiği yerde
Aaa yok @Arslan Bey sanırım yollamıcak senden başkasını beğenmemiş senin için iyi ama katkısı olmadıktan sonra beğense ne
@Arslan Bey bir yollama var ya gerisini sen düşün .ssAaa yok @Arslan Bey sanırım yollamıcak senden başkasını beğenmemiş senin için iyi ama katkısı olmadıktan sonra beğense ne
İşin başka boyutuda var diğer hafta düşük vermeye kullanırsa@Arslan Bey bir yollama var ya gerisini sen düşün .ss
Ben denge getiriyorum yarışmaya işte, gereğinden fazla şişirilen şarkıların puanını düşürüyorumSon sıra hak ediyor ama 2 ile 3 puanın yanı yarın gecede sanırım kurtuluyoruz bu sefer kesin kesecekler seni
Ben yolladım işte oyumu ne yapacaksın @Arslan Bey i
Millet senin oy yollamanı istemiyor bir gün başım belaya girecek senin yüzündenBen denge getiriyorum yarışmaya işte, gereğinden fazla şişirilen şarkıların puanını düşürüyorum
Bu şarkıya da düşük verdiysen art niyet ararım.Ben denge getiriyorum yarışmaya işte, gereğinden fazla şişirilen şarkıların puanını düşürüyorum
Ne varmış bu şarkıda sıradan bir şarkı işteBu şarkıya da düşük verdiysen art niyet ararım.
Alamancıyı beğendinmi elenecem diye korkuyorda az moral verNe varmış bu şarkıda sıradan bir şarkı işte
Aman Ne halin varsa gör yatacam benNe varmış bu şarkıda sıradan bir şarkı işte
Daha yeni dalga geçiyordun benle sıradan jüri diye, şimdi işine gelince mi değerli oldu oyumuz
Elenir umarım artık.Hhaha Aaa Hüseyin deme hazır güzel şarkıyla gelmişken yine oyunu düşürücen adamın@Bully @Maskeli Fedai
7 sene olmuş o şarkı çıkalı vay be, @Çiğdem- şom ağzını kapatıp elenmezsek olacak inşallahUnuttun Mu Beni listende var mı, yenilerden en sevdiğim.
Ne varmış şarkılarımda?Alamancının suyu ısınıyor, şarkı seçimlerini hiç beğenmiyorum@kerem
Bu hafta birisine birazcık düşük bir puan vermiş olabilirim 😳
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?