eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 8.Sezon 4.Hafta

Koskoca Sezen Aksu var elinde kullandın şarkılara bak ayoll
Hele @Yiğitt in videosundan sonra daha kinlendim şarkıya
@Bully
Videoyu önceki sayfalarda da ben atmıştım
Medcezir forever

Zamanında @mrt-06 nın şarkı ihtiyacı vardı, bu şarkıyı önermiştim ve final puanı almıştı
Sezen'e ilk kez iyi verecem bu sezon

@Maskeli Fedai balkon konuşmasını yapacak artık bu hafta
Şarkıya güvenimiz tam
Geçen haftadan daha iyi gidecektir kesinlikle

Videoyu önceki sayfalarda da ben atmıştım
Medcezir forever

Zamanında @mrt-06 nın şarkı ihtiyacı vardı, bu şarkıyı önermiştim ve final puanı almıştı
Sezen'e ilk kez iyi verecem bu sezon
Puan alabilir ama Sezenin ilk 4 haftada bence öyle Sezenlik bir hiti yoktu
Medcezir videosuyla gelirse birde @ozmoturk
@Yiğitt

Yeni şarkıdan en patlayanı oydu mutlaka şu haftalar kullanmalı @Yiğitt

Ben Olsunuda ilk 3 hafta içinde kullanırdım ilk 2 hafta şarkıları yerine olurdu ama şu haftalardan sonra riskli zamanı kaçtı
Yan Sen'i beğenmiyormuş @Yiğitt, @Maskeli Fedai tam puan verecekti halbuki

Lafügüzaf şu haftalarda kullanılmalı zaten, sonra geç olur. Final puanına oynayabileceğini düşünüyorum, mükemmel şarkı.

Ben sana hiçbir zaman 1 puan verdiğimk hatırlamıyorum. İlk hafta 2, geçen hafta 3 puan vermiştim. Ayrıca gözü kapalı bir şekilde asla oylama yapmam, vicdanım el vermez. Gerçekten puanları verirken %100 objektif davrandığımı düşünüyorum. Genelde herkese inişli çıkışlı puanlar verdiğimden belli oluyordur.
Sadece seçtiğin şarkıcı ve şarkıları benim müzik tarzıma fazla zıt. Ben genelde yabancı müzik dinlerim zaten. Bir ara Duman'ı seçmiştin. Keşke onda kalsaymışsın, o zaman puanım bir hayli yüksek olurdu.

Puan alabilir ama Sezenin ilk 4 haftada bence öyle Sezenlik bir hiti yoktu
Medcezir videosuyla gelirse birde @ozmoturk
@Yiğitt
Bu haftaya kadar ben de hiç beğenmemiştim
Ama 2 hafta puanları topladı, forum beğenmiş, bize laf düşmez.

Tabii @ozmoturk biraz havaya girince de forum geçen hafta kesti cezayı
Öyle her şarkısıyla da olmuyormuş demek ki

Nakaratı güzelmiş şarkıları ezberimde olanlar hariç çoğunu ilk dinliyor gibiyim önceki sezon haftalarını bırak şarkıları bile unutmuşum

Bu şarkıyı şuan ilk dinliyor gibiyim mesala nakaratı güzel @Yiğitt

Sen Gökhanla Yalınla her şarkıdan hemen hemen puan alıyordun zaten ayoll
@Yiğitt @Maskeli Fedai de aynı durum gitmiyor tabi bu sezonun zorluk sınırıda çok fazla
Bunun çeşitli nedenleri olabilir. Mesela ben Yalınla All-Star'da yarışırken Efe, S.G.A.T, EnveR, Castei ve soo gibi Yalın severler vardı, şimdi farklı jüriler var, bu elbet etkili olur.

Ya da ben üye olarak daha çok uğraşıyorumdur, onlar benim kadar emek vermemişlerdir bilemiyorum artık

Ve tabii şu anki sezon All-Star gibi, daha zor. Gökhan'la 5.sezonda yarışırken net bir şekilde favori gidiyordum, @sokak sanati dışında zorlayacak rakip yoktu

Ee ne diye şarkıyı gömdün o zaman o kadar, cadı.
Benim önerdiğim bir şarkı kötü olmaz, dün ozmoturk'e sundum zaten konuda seçenekler arasında

Benim hafızam zehir gibidir mesela.

Ee ne diye şarkıyı gömdün o zaman o kadar, cadı.
Benim önerdiğim bir şarkı kötü olmaz, dün ozmoturk'e sundum zaten konuda seçenekler arasında

Benim hafızam zehir gibidir mesela.
Bunu ne zaman gömdüm ayoll ilk kez şimdi yorum yaptım dinleyince bugün

Yavaş yavaş açılacaklardır belkide
Yarışma bitmeden inş

Yavaş yavaş açılacaklardır belkide
Yarışma bitmeden inş
Bence açılacaklar da zaten, ikisinin de çok sağlam şarkıları var, içim rahat benim
Az daha sabır

Strateji yapmayanlar düşüşe geçecek, tecrübe konuşacak elbet