"Uçacaksın" dersen; Mike Tyson devreye girer, "kelebek gibi uçarım, arı gibi sokarım" sözü ortaya çıkar.
@Yiğitt oyları
14 Puan - Sezen Aksu
13 Puan - Selda Bağcan
12 Puan - Yalın
11 Puan - Kenan Doğulu
10 Puan - Zülfü Livaneli
9 Puan - Ahmet Kaya
8 Puan - Gülşen
7 Puan - Gülben Ergen
6 Puan - Demet Akalın
5 Puan - Hande Yener
4 Puan - Sertab Erener
3 Puan - Nazan Öncel
2 Puan - İrem Derici
1 Puan - Sia
Günün en güzel haberi
Subjektif oylar olmasına rağmen 6. olmuşum. Eğer herkes adaletli oy kullansa ilk 3'e girerdim ama sağlık olsun.@Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @Ahmed @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @Sherlock @MasacRE- @HachiKo @Felon @Çiğdem- @Doğu @gözlemci
Oylamada bitti bende bittimPuan durumu ana sayfada
Gülben sayemde birinci olamadı oh canıma değsin
Uyuşuk ve sünepe demiştim yarım saat once;Aaa bu böyle olmayacak ayoll @xemrexxx @sokak sanati başkanlarda çalısıp oy açıklamada yardımcı olmaları lazım 1 yarışma için çok ağır sayıda oylar hele herkes yollasa sabaha biter sanırım@Bully @mrt-06
Tabiki Hayır@turkuazz bana düşman mısın?
Ohhh çok sevindim.Subjektif oylar olmasına rağmen 6. olmuşum. Eğer herkes adaletli oy kullansa ilk 3'e girerdim ama sağlık olsun.
Aaa bu böyle olmayacak ayoll @xemrexxx @sokak sanati başkanlarda çalısıp oy açıklamada yardımcı olmaları lazım 1 yarışma için çok ağır sayıda oylar hele herkes yollasa sabaha biter sanırım@Bully @mrt-06
@ozgur2113 Yarışmayı yakacaktı son anda yollayıp onuda eksik yapıyorsunUyuşuk ve sünepe demiştim yarım saat once;
Kiz trafoya kedi mi kaçtı yoksa 😱Subjektif oylar olmasına rağmen 6. olmuşum. Eğer herkes adaletli oy kullansa ilk 3'e girerdim ama sağlık olsun.
Hhaha terledim ama tatlı yorgunlukSende hep şikayet ediyorsun. Yeni sunucu alacağım. Adaylar gelsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?