Ben hep eğlenmek için yarıştım, hiç ciddiye almadım yarışmayı. Kimseyle de tartışmadım bir yarışma için, bu kaçıncı sezonum düşün yani. Ama dediğin gibi elenince insan bir ''artık yokum yav'' moduna giriyor.Önemli olan aslında katılım sağlama cesareti gösterebilmek ve bir şekilde ilerleyebilmek. Fark ettim ki, yarışmadan elenince gereksiz bir hırs tuzağına düşüp, hüzünlendim. Ah şu doğamızda bulunan lanet hırslarımız! İşte bu yüzden gereksiz yere üzülmeyeceğim, gereksiz yere hırsa kapılıp, "neden böyle oldu" kafasında olmayacağım. Olacaktı ve oldu.
Para ödülü değil aslında mesele, mesele kazanma hırsı. İçinde ödül olmadığını bile bile kazanma adına neler yapmıyoruz ki. Hırslarımız, bir anda kibire dönüşüyor işte. Hırsa kapılıp, kibirli biri olup çıkmayalım.Aaa MS nin gerçekten farklı büyüsü var sankı tv de para ödüllü yarışma gibi insan kapılıyor sende bence iyi renk kattın cnm bir daha kı sezonlarda olursan daha iyi gidersin tecrübede önemli evet
Birden fazla yarışınca hiçbir şekilde ciddiye almıyorsun. Başlangıçta eğlencesine yarışmaya başladım da, başta zirvede yer aldım, sonra sert düştüm ve en sonunda da elendim. İster istemez hüzünleniyor insan.Ben hep eğlenmek için yarıştım, hiç ciddiye almadım yarışmayı. Kimseyle de tartışmadım bir yarışma için, bu kaçıncı sezonum düşün yani. Ama dediğin gibi elenince insan bir ''artık yokum yav'' moduna giriyor.
Şarkılara bağlı. Bu hafta Hande'yi çok beğendim mesela, zaten de yükseliş yaşadı. Demet'in de seviye atlaması lazım artık.Demet Akalın ve Hande Yener'e de destek çık. Aşşırı güçlü 6'lı ittifak kuralım.
@turkuazz oy vermemiş mi, gözüme çarptı onun eksikliğiAaa ben biraz dinlenip gece geleyim yine görüşürüz cnm
Aaa yok cnm @turkuazz veremedi en son dinliyordu@turkuazz oy vermemiş mi, gözüme çarptı onun eksikliği
Genelde elenenler juri olunca gözüne birini kestirir intikam oyları atarPara ödülü değil aslında mesele, mesele kazanma hırsı. İçinde ödül olmadığını bile bile kazanma adına neler yapmıyoruz ki. Hırslarımız, bir anda kibire dönüşüyor işte. Hırsa kapılıp, kibirli biri olup çıkmayalım.
Aaa iyi sonunda seni memnun edebilmişizElektrikler kesildikten sonra tam puanlar yağmış ne desem bilemedimİyi puan veren herkese teşekkürler o kadar çoktu ki tek tek aklımda tutamadım
@dreamy @ozgur2113 @xBUGRAx tebrikler, özellikle Gülşen ve Ahmet Kaya güzel şarkılarla gelmişti ama Gülben'e olan nefretim maalesef geçmeyecek üzgünüm
@Arslan Bey sana da geçmiş olsun, Mor ve Ötesi'nin güzel pek çok şarkısı varken elenmeye koşarak gittin gibi oldu gelecek sezon yine bekleriz
Bugün gün boyu Dışardaydım oy kullanamadım erken oy kullanmayıp son günde de kullanamadım@turkuazz oy vermemiş mi, gözüme çarptı onun eksikliği
Aaa sorun değil cnm haftaya kullanırsınBugün gün boyu Dışardaydım oy kullanamadım erken oy kullanmayıp son günde de kullanamadım
Koparılan Çiçekler
Hahah elenirsen söz bu haftalık eleme yok diyecemAklımı uçuracak şarkı karar verene kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?