İşte hata benim. Bilinmedik bir şarkıyla çıkarsan, olacağı o.Bu hafta şarkıyı sevemedim pekYoksa onun dışında hep iyi verdim biliyorsun
Yalın'ı sahipsiz bırakma birde![]()
Bilemem artık, üşenip üşenmeme bakıyor o iş.
İşte hata benim. Bilinmedik bir şarkıyla çıkarsan, olacağı o.Bu hafta şarkıyı sevemedim pekYoksa onun dışında hep iyi verdim biliyorsun
Yalın'ı sahipsiz bırakma birde![]()
Üşenmeyelimİşte hata benim. Bilinmedik bir şarkıyla çıkarsan, olacağı o.
Bilemem artık, üşenip üşenmeme bakıyor o iş.![]()
Demiş kadar oldun yalnız "kıro bir isim" diyerek. Ben senin isminle dalga geçmediğimi de söylemiştim oysa ki. Bu senin demek istediğin direkt dalga geçmek yalnız. Tamam, hiçbir şekilde hiçbir şey demem bundan sonra. O konuda rahat olabilirsin. Tartışmaya da gerek yok.Zamanında çok bu şekilde şaka yapıldı ilk değilsin ama bu yaştan sonra da ismimle dalga geçilmesine hoş karşılayamıyorum mesela ben sana şaka olarak Abdullah ne kıro bir isim desem hoş olur mu? Tutacan da bu şekilde bana komik değil kırıcı geldi. Şaka olarak kabul edemedim seni severim bilirsin ama belirtmek istedim gülenleri de ayrıca kınıyorum.![]()
Ben de anladım ama yanlışını yüzüne vurdumO ne demek istediğimi anlamış. Sanırım saf olan sensin.![]()
@Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @Ahmed @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @dizi kolik @Bully @Sherlock @MasacRE- @HachiKo @Felon @Çiğdem- @Doğu
Bir sonucların daha sonuna geldik puan tablosu ana sayfada herkese teşekkürler
![]()
Üste çıkmaya çalışmasak... Sadece yanlış gelen bir ifadeni kendimce eleştirdim.Demiş kadar oldun yalnız "kıro bir isim" diyerek. Ben senin isminle dalga geçmediğimi de söylemiştim oysa ki. Bu senin demek istediğin direkt dalga geçmek yalnız. Tamam, hiçbir şekilde hiçbir şey demem bundan sonra. O konuda rahat olabilirsin. Tartışmaya da gerek yok.
Sezen reis bu hafta pek kötü gelmişti, ilk iki hafta tam veya tama yakın verdim. Bu hafta çıtayı düşürünce dibi görmüş, yine de bu kadar düşük almasına şaşırdım.Sezen Aksu ve Nazan Öncel elenecekmiş az kalsınHande Yener baya iyi gitti ama 5. olabilmiş.
Haftaya bir U dönüşü yapmak şart oldu
Tebrikler @dreamy @ozgur2113 @xBUGRAx
Keşke sonuncu olsan7.olmuşum keşke 6.olsaydım
İlk 3 tebrikler
@Arslan Bey yolun sonu göründü sana gönül isterdi Cambazı dinleyelim ama kısmetKendine iyi bakıyorsun soranlara selam
![]()
Üste çıkmaya çalışmıyorum ki. Eleştirirken vereceğin örneğin şiddetine dikkat etmen gerekir. Örnek vermeye çalışırken, inceden söylemek istediğini de yazıyorsun, farkında değilsin. Orada örnek vermeye çalışmasan, ben hiçbir şekilde bir şey demeyecektim, konu bitecekti.Üste çıkmaya çalışmasak... Sadece yanlış gelen bir ifadeni kendimce eleştirdim.![]()
Ayy sende @batuhankaralar ın Alaman versionu gibisin cnm 3 hafta geçti bir sizi memnun edemedik@Felon çok düşük.![]()