Kenan bu hafta iyi puan alırdı,ancak mor ötesi puanlamada kurtaramazdı sanırım çünkü fark biraz çok
Kenan bu hafta iyi puan alırdı,ancak mor ötesi puanlamada kurtaramazdı sanırım çünkü fark biraz çok
Kullanabilsen Kenan puan alırdı ozamanKenan bu hafta iyi puan alırdı,ancak mor ötesi puanlamada kurtaramazdı sanırım çünkü fark biraz çok![]()
Sen etiketleyince kesin çizik sanırımKullanabilsen Kenan puan alırdı ozamanSon kez foruma bak cnm yarın üzerinde çizik göreceksin
![]()
![]()
@bazinga
Hhaha Aaa merak etme cnm yarışma bitmeden çizik arttırmam bitince karışmam amaSen etiketleyince kesin çizik sanırım![]()
çizik yarışma bitince sanırım yarışma bitinceye kadar tadını çıkaralımHhaha Aaa merak etme cnm yarışma bitmeden çizik arttırmam bitince karışmam ama![]()
![]()
![]()
Vasiyetini yaz son 2 ayını doyasıya yaşa ne yapmak istiyorsan yapçizik yarışma bitince sanırım yarışma bitinceye kadar tadını çıkaralım![]()
Yarışmayı biraz uzat fazla kalayımVasiyetini yaz son 2 ayını doyasıya yaşa ne yapmak istiyorsan yap![]()
![]()
![]()
Olay başka burada
Demek ki daha çok çalışmaları gerekiyor, yattığın yerden oy yok öyleBu konuda @sokak sanati ve benim elime kimse su dökemez
![]()
Gökhan Türkmen'in sevdiğim o kadar şarkısı var sen de bula bula bununla geldin.@MEnes şarkımla yanıt veriyorum sana: AYIP ETTİN![]()
Evet öyle olmuş gibi. Kanım donmadıysa ne mutlu sana ve sanatçına.Çok iyi kanı donmamış şarkımda.@MEnes
Son 3 ciddi şekilde yapamadığım, dinlemekte zorlandığım şarkılar oldu.
Saçma bir teşekkür şekli ama neyse önemli değil.@MEnes teşekkürler ak saçlım![]()
Bu nasıl bir sanat algısı?Bu nasıl bir zevksizlik? @MEnes
Bu haftadan itibaren bomba gibi geliyoruz, tam puanlarına talibiz.Gökhan Türkmen'in sevdiğim o kadar şarkısı var sen de bula bula bununla geldin.Napayım olmayınca olmuyor.
Evet öyle olmuş gibi. Kanım donmadıysa ne mutlu sana ve sanatçına.
Son 3 ciddi şekilde yapamadığım, dinlemekte zorlandığım şarkılar oldu.![]()
Saçma bir teşekkür şekli ama neyse önemli değil.
Bu nasıl bir sanat algısı?
Görelim bakalım neler olacağını.Bu haftadan itibaren bomba gibi geliyoruz, tam puanlarına talibiz.![]()
![]()
İticisin.Gökhan Türkmen'in sevdiğim o kadar şarkısı var sen de bula bula bununla geldin.Napayım olmayınca olmuyor.
Evet öyle olmuş gibi. Kanım donmadıysa ne mutlu sana ve sanatçına.
Son 3 ciddi şekilde yapamadığım, dinlemekte zorlandığım şarkılar oldu.![]()
Saçma bir teşekkür şekli ama neyse önemli değil.
Bu nasıl bir sanat algısı?
Öyle bir şey yapmam saçma olur. Şarkıya göre oy vermeye devam. Bana hitap etsin yeterli.Genelde elenenler juri olunca gözüne birini kestirir intikam oyları atar![]()
![]()
Var mı gözüne kestirdiklerin tabi isim verme var yok demen yeterli
![]()
![]()
![]()
İddiasızları ortaya atarak iddialılara geçecektim ama olmadı. Şarkı da iyiydi aslında ama popüler müzik sevildiği için, rock biraz geri planda kaldı.Elenen @Arslan Bey dostuma geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Daha kaliteli bir şarkıyla Mor ve Ötesi ilerleyebilirdi. Çok güzel de şarkıları vardı onları kullanamadan yarı yolda kalmışsın gibi oldu...
Final puanı alanlara da tebrikler. Adaletli bir dağılım olmuş. Belki Selda Bağcan daha yukarılarda olabilirdi biraz daha.![]()
Popüler müzik hayranı olan arkadaşlar daha ağırlıklı. İşte bu yüzden doğal olarak "Yiğidim Aslanım" birinci olmazdı.Gençler ciddi manada forumda bir kalite sıkıntısı var. 3 haftadır Demet Akalın gibi bir isimi elemediniz gitti. Mor ve Ötesi'ne yazık oldu. Ayrıca çoğunluğunun Atatürkçü olduğu bir forumda onunla özdeşleşmiş şarkı olan "Yiğidim Aslanım"ın 6. olması konusuna hiç girmiyorum bile.
Yok, istanbul baya hit bir şarkıydı.Yer değiştir bence![]()
![]()
![]()
Sağ olasın, yapacak bir şey yok. İşin ilginç yanı, ben de sana 7 puan vermişim.Mor ve Ötesi bu kadar erken elenmeyi haketmiyordu. Çok iyi bir şarkı olmasa da 7 puan verdiğim bi şarkı elenmemeliydi. Haksızlık oldu bence. Geçmiş olsun @Arslan Bey.