xBUGRAx
Süper Emekli
İlk 5'e yakın olurum diyordum 12. lik sürpriz oldu.Sezen reis bu hafta pek kötü gelmişti, ilk iki hafta tam veya tama yakın verdim. Bu hafta çıtayı düşürünce dibi görmüş, yine de bu kadar düşük almasına şaşırdım.![]()
Bu haftada kurtuldun ama haftayaMoralim düştü sonuçları takip etmedim bilerekelenmediğimi görünce çığlık attım.
![]()
Nasıl yanı cnm![]()
![]()
![]()
Ben sana bunu demedim ki. Senin yaptığın gibi büyük puntolarda şiirler yazıp dalga geçsem haklısın ama ben senin yaptığına bir örnek verdim sadece aradaki farkı gör.Üste çıkmaya çalışmıyorum ki. Eleştirirken vereceğin örneğin şiddetine dikkat etmen gerekir. Örnek vermeye çalışırken, inceden söylemek istediğini de yazıyorsun, farkında değilsin. Orada örnek vermeye çalışmasan, ben hiçbir şekilde bir şey demeyecektim, konu bitecekti.
Aaa final puanını diyorsun satamazsın seni diskalife ederim üstüme iyilik sağlık ticarethaneye döndü burası 😱😱😱 @Bully @Maskeli FedaiFinale kalamam boşa gitmesin diye demiştim.![]()
Üste çıkmaya çalışmasak... Sadece yanlış gelen bir ifadeni kendimce eleştirdim.![]()
İçim sıkıldı. Yeter. Çok boş muhabbet.Üste çıkmaya çalışmıyorum ki. Eleştirirken vereceğin örneğin şiddetine dikkat etmen gerekir. Örnek vermeye çalışırken, inceden söylemek istediğini de yazıyorsun, farkında değilsin. Orada örnek vermeye çalışmasan, ben hiçbir şekilde bir şey demeyecektim, konu bitecekti.
@Arslan Bey ile samimiyim diye rahatsız olduğum durumu belirtmek istedim sadece.İçim sıkıldı. Yeter. Çok boş muhabbet.
Demet Akalın ve Hande Yener'e de destek çık. Aşşırı güçlü 6'lı ittifak kuralım.@dreamy @ozgur2113 @xBUGRAx tebrik ederim, şarkılarınız güzeldi zaten, hak ettiniz.Bu yarışmada forum Gülşen'i sevdi, rahat bir şekilde zirvede olması sürpriz oldu biraz benim açımdan.
@Arslan Bey geçmiş olsun, eleneceğini tahmin etmiştim açıkçası bu şarkıyla. Yine de 3 hafta yarışmada olman güzeldi, ilk kez yarıştın sonuçta. Umarım jüri olarak bu heyecana ortak olmaya devam edersin.
@Yiğitt @Maskeli Fedai gayet iyi bir stratejiyle gidiyorsunuz canlar, benim sizlere ve sanatçılarıma inancım tam, rahat olun..
@Çiğdem- emeklerine sağlık canım.![]()
Aaa final puanını diyorsun satamazsın seni diskalife ederim üstüme iyilik sağlık ticarethaneye döndü burası 😱😱😱 @Bully @Maskeli Fedai
Aaa ben biraz dinlenip gece geleyim yine görüşürüz cnm@dreamy @ozgur2113 @xBUGRAx tebrik ederim, şarkılarınız güzeldi zaten, hak ettiniz.Bu yarışmada forum Gülşen'i sevdi, rahat bir şekilde zirvede olması sürpriz oldu biraz benim açımdan.
@Arslan Bey geçmiş olsun, eleneceğini tahmin etmiştim açıkçası bu şarkıyla. Yine de 3 hafta yarışmada olman güzeldi, ilk kez yarıştın sonuçta. Umarım jüri olarak bu heyecana ortak olmaya devam edersin.
@Yiğitt @Maskeli Fedai gayet iyi bir stratejiyle gidiyorsunuz canlar, benim sizlere ve sanatçılarıma inancım tam, rahat olun..
@Çiğdem- emeklerine sağlık canım.![]()
Aaa o niye beeİstemem başka final puanı rahat rahat takip edemedim bugün yarışmayı stres oldum.Kendi yağımda kavrulsam yeter.
![]()
Aaa MS nin gerçekten farklı büyüsü var sankı tv de para ödüllü yarışma gibi insan kapılıyor sende bence iyi renk kattın cnm bir daha kı sezonlarda olursan daha iyi gidersin tecrübede önemli evetÖnemli olan aslında katılım sağlama cesareti gösterebilmek ve bir şekilde ilerleyebilmek. Fark ettim ki, yarışmadan elenince gereksiz bir hırs tuzağına düşüp, hüzünlendim. Ah şu doğamızda bulunan lanet hırslarımız! İşte bu yüzden gereksiz yere üzülmeyeceğim, gereksiz yere hırsa kapılıp, "neden böyle oldu" kafasında olmayacağım. Olacaktı ve oldu.