eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 8.Sezon 3.Hafta Sonuçları

Sezen reis bu hafta pek kötü gelmişti, ilk iki hafta tam veya tama yakın verdim. Bu hafta çıtayı düşürünce dibi görmüş, yine de bu kadar düşük almasına şaşırdım.
İlk 5'e yakın olurum diyordum 12. lik sürpriz oldu.
 
Ben sana bunu demedim ki. Senin yaptığın gibi büyük puntolarda şiirler yazıp dalga geçsem haklısın ama ben senin yaptığına bir örnek verdim sadece aradaki farkı gör.
 
@dreamy @ozgur2113 @xBUGRAx tebrik ederim, şarkılarınız güzeldi zaten, hak ettiniz.
Bu yarışmada forum Gülşen'i sevdi, rahat bir şekilde zirvede olması sürpriz oldu biraz benim açımdan.


@Arslan Bey geçmiş olsun, eleneceğini tahmin etmiştim açıkçası bu şarkıyla. Yine de 3 hafta yarışmada olman güzeldi, ilk kez yarıştın sonuçta. Umarım jüri olarak bu heyecana ortak olmaya devam edersin.


@Yiğitt @Maskeli Fedai gayet iyi bir stratejiyle gidiyorsunuz canlar, benim sizlere ve sanatçılarıma inancım tam, rahat olun..

@Çiğdem- emeklerine sağlık canım.
 
Üste çıkmaya çalışmasak... Sadece yanlış gelen bir ifadeni kendimce eleştirdim.

İçim sıkıldı. Yeter. Çok boş muhabbet.
 
İyi bir müzik grubuyla katıldım ama sonuç olarak iddiasız bilinmedik bir şarkı seçerek elendim. Önemli olan tabii ki katılmaktı. Elenmem kendi açımdan daha iyi oldu. Yarışma yüzünden merak duyarak foruma girip çıkıyordum, yani yarışma binevi itici güçtü foruma girmem için. İşte bu yüzden elenmek geliyordu içimden. Şimdi sosyal medya konusunda kendimi daha kolay çekebileceğim.

Belki gelecek sezon yeniden katılırım, ki bu katılım benim için iyi bir tecrübe oldu.

Bana destek olan, olmayan herkese çok teşekkür ederim.
 
Cia gene elenmemiş gerçi demet gider diyordum ama aşırı kötü şarkısına rağmen elenmesi buna çeyrek final gösterir büyük başarı benim oylamada 10puan üzeri alan bütün sanatçılar gözümde birinci ayırt edemeyip duygusal davrandığım için sıralama oldu 🙂 yani ben niye 16değilim demeyin 🙂 5altı alan arkadaşlara önerim biraz kendinizi gösterecek şarkılarla gelin..
Bütün yarışmacılara başarılar dilerim
Final puanı alanları da kutluyorum 😛
 
Demet Akalın ve Hande Yener'e de destek çık. Aşşırı güçlü 6'lı ittifak kuralım.
 
Aaa ben biraz dinlenip gece geleyim yine görüşürüz cnm
 
Enerji almak için foruma giriyorum ama yine az kalan bütün enerjim çekildi. Bu sefer gerçekten "iyi" geceler.
 
Önemli olan aslında katılım sağlama cesareti gösterebilmek ve bir şekilde ilerleyebilmek. Fark ettim ki, yarışmadan elenince gereksiz bir hırs tuzağına düşüp, hüzünlendim. Ah şu doğamızda bulunan lanet hırslarımız! İşte bu yüzden gereksiz yere üzülmeyeceğim, gereksiz yere hırsa kapılıp, "neden böyle oldu" kafasında olmayacağım. Olacaktı ve oldu.
 
Aaa MS nin gerçekten farklı büyüsü var sankı tv de para ödüllü yarışma gibi insan kapılıyor sende bence iyi renk kattın cnm bir daha kı sezonlarda olursan daha iyi gidersin tecrübede önemli evet