çok dinlediğim bir şarkıdır ayrıca kliple uyumu da çok başarılı aslında@dreamy @mesmeso61 @vadikızı @bazinga @Felon @DarkLegenD @turkuazz @Arslan Bey @mrt-06
Bensiz Yapamazsın şarkısı hakkında fikrinizi alayım
çok dinlediğim bir şarkıdır ayrıca kliple uyumu da çok başarılı aslında@dreamy @mesmeso61 @vadikızı @bazinga @Felon @DarkLegenD @turkuazz @Arslan Bey @mrt-06
Bensiz Yapamazsın şarkısı hakkında fikrinizi alayım
@sokak sanati Ne diyor bakalım ama sanırım bu Milli Şef sonsuz başkan demekmiş galibaAt ikisini de ben tek başkan olurum
Aman bende bu kokmuş yarışmanın başkanı olmaya bayılmıyorum@sokak sanati Ne diyor bakalım ama sanırım bu Milli Şef sonsuz başkan demekmiş galiba
Aman bin yaşına gelmiş yakında eceliyle geberir @sokak sanati@xemrexxx de Koriş taklit ederken birisi boğazını sıkar yanı yakında tek olursun
Aaa öyle deme ayoll yarışmacılar her hafta ne rüşvetler yolluyor börekler baklavalar @Maskeli Fedai 3-4 koli cornetto gönderdiAman bende bu kokmuş yarışmanın başkanı olmaya bayılmıyorum
Benim gibi namusu için yaşayan bir insan rüşvet yemezAaa öyle deme ayoll yarışmacılar her hafta ne rüşvetler yolluyor börekler baklavalar @Maskeli Fedai 3-4 koli cornetto gönderdi@xemrexxx @sokak sanati İle kilo alacaz bu gidişle@Bully
Hahha Sanada parlaklarla çay kahve ayarlarlarBenim gibi namusu için yaşayan bir insan rüşvet yemezBenim çocuklarıma bırakacağım en değerli miras temiz bir isimdir.
Aman aman istemez,onlardan gelecek hayır Allahtan gelsinHahha Sanada parlaklarla çay kahve ayarlarlar
Yok kız o kim oluyo
O kadar çok sevmiyorlar ki o yüzden iki haftadır 5. ve 7. oldum.Alamancının seveni yok cnm @dizi kolik bir iki kişi var sizde elinizi çekerseniz Sertablada osla şutlanacak
Çok teşekkür ederim canım. Keşke sende hep jüri olarak aramızda kalmaya devam etsen. Çok ısrar ettim ama işe yaramayacak. Yani herkesin müzik zevki seninki kadar iyi olamıyor.Sertab Erener müthiş bir ses bence kesinlikle finale çıkması gereken kişilerden biri yarışanlar arasında ama artık dediğim gibi benim son oyumdu.@kerem umarım finale çıkmayı başarırsın.
Aaa öyle devam etmek için acındırmaya devam et kendini gurbette küçük Emrah gibiyim deO kadar çok sevniyorlar ki o yüzden iki haftadır 5. ve 7. oldum.@dizi kolik
Kuru iftira.Alamancıya bak ayoll puanını 3 e indirmiş ama kabul etmiyorum tabikide geçmiş olsun
Canım benim herkes benim fanım zaten. Elensemde senin şikelerin yüzünden elenirim.Aaa öyle devam etmek için acındırmaya devam et kendini gurbette küçük Emrah gibiyim de
Bir yarışmada sunucunun ilk kez yarışmacıları birbirine düşürdüğüne şahit oluyorum. 😱😱Ben de onun puanını düşürmek isteyebilirdim. Ama bendeki puanı daha ne kadar düşük olabilir acaba@kerem
Hhaha Dur daha sen yenisin ayollBir yarışmada sunucunun ilk kez yarışmacıları birbirine düşürdüğüne şahit oluyorum. 😱😱
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?