Foruma güvenemedim o yüzden erken kullanmak istedim. Yoksa en sevdiğim Gülşen şarkılarından.
Irgalamaz Beni'ye bin basar bu şarkı.
Milli şef ile inatlaşma
Dan dan falan kullanıpta bunu kullanmazsan fena olur
Foruma güvenemedim o yüzden erken kullanmak istedim. Yoksa en sevdiğim Gülşen şarkılarından.
Irgalamaz Beni'ye bin basar bu şarkı.
Güzel bir şeyler ayarlarsın abi artık.Güzel şarkı, bakalım puanını ne yapacağız
Ben niye öyle hissetmiyorum. Ya biraz Avrupai olduğu için belki de.Foruma neden güvenemedin? Forum, Gülşen'i çok seviyor.
Dan Dan'ı sevmiyor musun? 😱Milli şef ile inatlaşma
Dan dan falan kullanıpta bunu kullanmazsan fena olur
Dan Dan'ı sevmiyor musun? 😱
Bunu tahmin etmiştim. Şarkının seveni de çok antisi de.Aynen sevmiyorum. Boş bi şarkı
Geçen haftadan daha iyisin, bakacağız artık duruma.Güzel bir şeyler ayarlarsın abi artık.
Ben niye öyle hissetmiyorum. Ya biraz Avrupai olduğu için belki de.
Zevksiz sincap3 Hafta oldu tam olarak seçimini hala beğenemedim bakalım bu seferde diğerleri benim zıttımamı puan verir yoksa bana katılırlar mı
Yukarılarda olur ama açıklanmayanlar da var henüz@ozmoturk kanka şarkımı nasıl buldun?
Doğru derdim sanırım Nerden Bilecekmiş kullanabilirim Tektaş yerineHer şey dinlenme değildir demez miydin sen? Sıla için derdin hatta.
Çok havalandın sen çok .ssHer zaman her yerde sanAT'ı önemser ve değer veririm. Ama gerçek sanAT'ı.
Zaten geçenlerde soktun o çomağı. Benim yorumlarıma saçmaladı dedin, sordum ve 'Aynen' bastın. Artık sen bile beni övmeyi bırak gömüyorsun. Vaaay be...
Kiiiim nerde nasıl küfür ediyordu. Ben hiç öyle şeyler hatırlamıyorum hadi amaaa.
Seni gömmek için ittifaka ihtiyacım mı var la. Ben tek yeterim sana, gel yer zaman söyle yeter.
Zülfü Livaneli - Yiğidim Aslanım
Bugün efkarlıyım açmasın güller...
Yiğidimden kara haber veriler...
Demirden döşeği taştan sedirler..
Yiğidim aslanım burada yatıyor!
@Çiğdem- @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @Ahmed @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @dizi kolik @Bully @Sherlock @MasacRE- @HachiKo @Felon @Çiğdem- @Doğu
İlk kez duyuyorum.@dreamy @mesmeso61 @vadikızı @bazinga @Felon @DarkLegenD @turkuazz @Arslan Bey @mrt-06
Bensiz Yapamazsın şarkısı hakkında fikrinizi alayım
@dreamy @mesmeso61 @vadikızı @bazinga @Felon @DarkLegenD @turkuazz @Arslan Bey @mrt-06
Bensiz Yapamazsın şarkısı hakkında fikrinizi alayım
Yok belki haftaya kullanabilirim diyehayırdır şarkıyımı değişeceksin iremin sevdiğim şarkılarındandır
Yok belki haftaya kullanabilirim diye
Şarkı harika. Bunu 3. hafta nasıl kullanırsın. 😱Bu hafta Ozan Çolakoğlu farkıyla 'Seyre Dursun Aşk' diyelim.
@xBUGRAx @Çiğdem- @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx @vadikızı @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @kerem @serhatt @Ahmed @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @dizi kolik @Sherlock @HachiKo @Felon
Haklı olabilirsin... Nolacak peki bu işin sonu dersin.Çok havalandın sen çok .ss