Bu şarkı bu hafta için bile riskli nakaratı bile iş yokHerkesin zevki kendine işte canım.Bana kalırsa şarkı güzel ama zorlu haftalarda iş yapmaz forumda, elenebilir de.
Kullanacaksa en kısa sürede kullanmalı.
![]()
Bu şarkı bu hafta için bile riskli nakaratı bile iş yokHerkesin zevki kendine işte canım.Bana kalırsa şarkı güzel ama zorlu haftalarda iş yapmaz forumda, elenebilir de.
Kullanacaksa en kısa sürede kullanmalı.
![]()
Çocuğun kafa çorba oldu.Bu şarkı bu hafta için bile riskli nakaratı bile iş yok![]()
![]()
Haftaya Uçacaksını kullan @xBUGRAx Çk çok uçup gidersin ayoll ya zirveye ya dışarıya
![]()
![]()
![]()
Tehlikede olduğunu hissettiğim an götürürüm zaten rahat ol.
İrem'in en underrated şarkısı. Ama ihtiyacın olduğunu sanmıyorum.@dreamy @mesmeso61 @vadikızı @bazinga @Felon @DarkLegenD @turkuazz @Arslan Bey @mrt-06
Bensiz Yapamazsın şarkısı hakkında fikrinizi alayım![]()
Bu da slow sayılır.
Dediğim gibi foruma güvenemedim. Zaten diğer şarkıları da harika, seversin sen.Şarkı harika. Bunu 3. hafta nasıl kullanırsın. 😱
Severim ama yüksek puan garantisi veremem rakiplere bağlı.@dreamy @mesmeso61 @vadikızı @bazinga @Felon @DarkLegenD @turkuazz @Arslan Bey @mrt-06
Niye güldürdün attınSeverim ama yüksek puan garantisi veremem rakiplere bağlı.![]()
Cornetto mevsiminin başlaması komik geldi.Niye güldürdün attın![]()
Gebersin amanOyüzden müdürün görmesin seni ayoll adamın yürğeine iner![]()
![]()
![]()
Doğru biri olarak beni örnek alsın ayol
Anladım siz @dreamy ile beni elemek için ittifak yaptınız Kenan elenmeden elenmeyeceğim.Cornetto mevsiminin başlaması komik geldi.
Benden düşük oy alacağın talihsiz bir mevsim ama atlatırsan telafisi gelir diğer şarkılarda.![]()
Bu hafta sen ve @Doğu'dan destek bekliyorumAhhahahah evet benim oy kullanmam tüm dengeleri değiştirecek şimdi düşününce.Kaos ve kan dolu bir sonuç açıklama programına hazırlasın herkes kendini.
![]()
İmkansız gibi duruyor. Yalın' ın sevdiğim şarkısı var mı onu bile bilmiyorum.Bu hafta sen ve @Doğu'dan destek bekliyorum![]()
O zaman dislike rekorları kırılacakİmkansız gibi duruyor. Yalın' ın sevdiğim şarkısı var mı onu bile bilmiyorum.Varsa da bu haftaya rastlar mı bilinmez.
![]()
Kırılsın bee, inceldiği yerden kopsun.O zaman dislike rekorları kırılacak![]()
Forumu doğulu mu sanıyorsun? Tamam, şarkıcılardan birisi Kenan "Doğulu". Onun da konuyla alakası yok.Güzel bir şeyler ayarlarsın abi artık.![]()
Ben niye öyle hissetmiyorum.Ya biraz Avrupai olduğu için belki de.
![]()
En yüksek oy vereceğim kişi belli oldu. Çok erken kullandın en büyük kozunu ama olsun. Söz verdiğim gibi, sözümü de tutarım.![]()
Zülfü Livaneli - Yiğidim Aslanım
Bugün efkarlıyım açmasın güller...
Yiğidimden kara haber veriler...
Demirden döşeği taştan sedirler..
Yiğidim aslanım burada yatıyor!
@Çiğdem- @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @Ahmed @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @dizi kolik @Bully @Sherlock @MasacRE- @HachiKo @Felon @Çiğdem- @Doğu
Eskiden baya dinlerdim. İlk şarkılarından. Sesini çok iyi kullandığı şarkılarındandı ve etkileyici şarkıydı.@dreamy @mesmeso61 @vadikızı @bazinga @Felon @DarkLegenD @turkuazz @Arslan Bey @mrt-06