Aaa ben bu arada Uçacaksını kullansın diyordum @Bully dönmek mi ne tuhaf isimli bir şarkıyı söylemeye başladınız onu değilİlk 10'a girdim geçen korkum yok bu ara. Yarışmaya enerjik döneyim demiştim...
Hahha Ayy adı neyse işte ilk defa duydum şuan şarkıyıda ilk defa duyucaksam işiniz varBay Doğru mu kız ne dönmesi. Dönme deyince Bülent halamın konusuna bak etiketlemiştim.
Bence de önce Uçacaksın'ı kullanması daha olur ama Buğra kendi bilir tabii, herkes kendi seçimlerini yaşar bu hayatta..Aaa ben bu arada Uçacaksını kullansın diyordum @Bully dönmek mi ne tuhaf isimli bir şarkıyı söylemeye başladınız onu değil
Uçacaksın hiç yok listesinde ama bu haftalar kullansa bence zararlı çıkmaz elenceğini sanmıyorum belki süpriz şekilde iyi sonuc bile alabilir @xBUGRAxBence de önce Uçacaksın'ı kullanması daha olur ama Buğra kendi bilir tabii, herkes kendi seçimlerini yaşar bu hayatta..
Şarkıyı dinlesem belki duymusumdur ama ismini şuan ilk defa duyuyorum aklıma şu geliyor hatta @xBUGRAxBay Doğru ile elenirse nasıl alacaz bu sorumluluğu Adam keyifle yarışıyor ne güzel
MS de böyle bir yarışma işte, ince çizgiler var, doğru kararı vermek gerekiyor.
Buğra diyorsan ki ben final turlarına kalmak istiyorum o riski al, yok istemiyorsan aynen devam.
Oyüzden müdürün görmesin seni ayoll adamın yürğeine inerBi ben çıktım
Elendi diye korkutmuşsun çocuğu, bakarsın yine elenir bulaşmayalım bence biz hiç. Sonra yarışmanı yakmaya kalkar falan.Uçacaksın hiç yok listesinde ama bu haftalar kullansa bence zararlı çıkmaz elenceğini sanmıyorum belki süpriz şekilde iyi sonuc bile alabilir @xBUGRAx
Bu ecünnüleri örnek al sende ayoll hiç doğru birini alma amann @serhatt
İşte onun yerine bu hafta değiştirse diyorum ama bu forumun zevkide bir tuhaf gider yine elenir sonra sen zaten gidiceksin olan yine bize olur ayollElendi diye korkutmuşsun çocuğu, bakarsın yine elenir bulaşmayalım bence biz hiç. Sonra yarışmanı yakmaya kalkar falan.
Ama ben Kandıramazsın Beni için biraz erken olduğunu söyledim zaten @xBUGRAx e
Zülfü Livaneli - Yiğidim Aslanım
Bugün efkarlıyım açmasın güller...
Yiğidimden kara haber veriler...
Demirden döşeği taştan sedirler..
Yiğidim aslanım burada yatıyor!
@Çiğdem- @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @Ahmed @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @dizi kolik @Bully @Sherlock @MasacRE- @HachiKo @Felon @Çiğdem- @Doğu
Güldürdün gece gece, diline dolar durursun artık Al dinle karar ver.Şarkıyı dinlesem belki duymusumdur ama ismini şuan ilk defa duyuyorum aklıma şu geliyor hatta @xBUGRAx
@Maskeli Fedai nerede Yalın demişken @Bully @mrt-06Beni fazlasıyla zorlamasını istediğim bir İrem Derici vs Yalın vs Demet Akalın vs Hande Yener vs Gökhan Türkmen rekabeti içeren muazzam haftayı bir gün görmek istiyorum. Yaşanma ihtimali fazlasıyla yüksek olan o haftayı iple çekiyorum.
Dediğin gibi olan sana olur, bu yüzden fazla da müdahil olma öyle.İşte onun yerine bu hafta değiştirse diyorum ama bu forumun zevkide bir tuhaf gider yine elenir sonra sen zaten gidiceksin olan yine bize olur ayoll
Bu şarkının nesini ilerki haftaya saklyıormuş @xBUGRAxGüldürdün gece gece, diline dolar durursun artık Al dinle karar ver.
İşte onun yerine bu hafta değiştirse diyorum ama bu forumun zevkide bir tuhaf gider yine elenir sonra sen zaten gidiceksin olan yine bize olur ayoll
Benide götürürsün yarışmayı @sokak sanati @xemrexxx sunsunlar zaten gözleri varDediğin gibi olan sana olur, bu yüzden fazla da müdahil olma öyle.
Herkesin zevki kendine işte canım. Bana kalırsa şarkı güzel ama zorlu haftalarda iş yapmaz forumda, elenebilir de. Kullanacaksa en kısa sürede kullanmalı.Bu şarkının nesini ilerki haftaya saklyıormuş @xBUGRAx
Evet şarkıyıda şuan ilk defa dinledim ve beğenmedim