eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 8.Sezon 3.Hafta Oylama Başladı

Zevksiz sincap :T:

Yukarılarda olur ama açıklanmayanlar da var henüz :A

@xBUGRAx Elenme korkusundan mı bunu koydun hemen, bu güzel şarkı için çok erkendi bence:bilmem:

@dreamy Slowlara sıra gelmedi mi ya :A

İlk 10'a girdim geçen korkum yok bu ara. :A Yarışmaya enerjik döneyim demiştim...

Bence de önce Uçacaksın'ı kullanması daha olur ama Buğra kendi bilir tabii, herkes kendi seçimlerini yaşar bu hayatta..
Uçacaksın hiç yok listesinde ama bu haftalar kullansa bence zararlı çıkmaz elenceğini sanmıyorum belki süpriz şekilde iyi sonuc bile alabilir :A :A :A @xBUGRAx

Bay Doğru ile elenirse nasıl alacaz bu sorumluluğu :A Adam keyifle yarışıyor ne güzel :A

MS de böyle bir yarışma işte, ince çizgiler var, doğru kararı vermek gerekiyor. :D

Buğra diyorsan ki ben final turlarına kalmak istiyorum o riski al, yok istemiyorsan aynen devam. :A
Şarkıyı dinlesem belki duymusumdur ama ismini şuan ilk defa duyuyorum aklıma şu geliyor hatta :A :A :A @xBUGRAx

Uçacaksın hiç yok listesinde ama bu haftalar kullansa bence zararlı çıkmaz elenceğini sanmıyorum belki süpriz şekilde iyi sonuc bile alabilir :A :A :A @xBUGRAx
Elendi diye korkutmuşsun çocuğu, bakarsın yine elenir bulaşmayalım bence biz hiç. :A Sonra yarışmanı yakmaya kalkar falan. :A

Ama ben Kandıramazsın Beni için biraz erken olduğunu söyledim zaten @xBUGRAx e :D

Elendi diye korkutmuşsun çocuğu, bakarsın yine elenir bulaşmayalım bence biz hiç. :A Sonra yarışmanı yakmaya kalkar falan. :A

Ama ben Kandıramazsın Beni için biraz erken olduğunu söyledim zaten @xBUGRAx e :D
İşte onun yerine bu hafta değiştirse diyorum ama bu forumun zevkide bir tuhaf gider yine elenir sonra sen zaten gidiceksin olan yine bize olur ayoll :A :A :A

images

Zülfü Livaneli - Yiğidim Aslanım
Bugün efkarlıyım açmasın güller...
Yiğidimden kara haber veriler...
Demirden döşeği taştan sedirler..

Yiğidim aslanım burada yatıyor!

Gözlerim doldu :T

Beni fazlasıyla zorlamasını istediğim bir İrem Derici vs Yalın vs Demet Akalın vs Hande Yener vs Gökhan Türkmen rekabeti içeren muazzam haftayı bir gün görmek istiyorum. Yaşanma ihtimali fazlasıyla yüksek olan o haftayı iple çekiyorum.
@Maskeli Fedai nerede Yalın demişken :A :A :A @Bully @mrt-06