Foruma güvenemedim o yüzden erken kullanmak istedim. Yoksa en sevdiğim Gülşen şarkılarından.
Irgalamaz Beni'ye bin basar bu şarkı.![]()
Milli şef ile inatlaşma
Dan dan falan kullanıpta bunu kullanmazsan fena olur
Foruma güvenemedim o yüzden erken kullanmak istedim. Yoksa en sevdiğim Gülşen şarkılarından.
Irgalamaz Beni'ye bin basar bu şarkı.![]()
Güzel bir şeyler ayarlarsın abi artık.Güzel şarkı, bakalım puanını ne yapacağız![]()
Ben niye öyle hissetmiyorum.Foruma neden güvenemedin? Forum, Gülşen'i çok seviyor.![]()
Dan Dan'ı sevmiyor musun? 😱Milli şef ile inatlaşma
Dan dan falan kullanıpta bunu kullanmazsan fena olur![]()
Dan Dan'ı sevmiyor musun? 😱
Bunu tahmin etmiştim. Şarkının seveni de çok antisi de.Aynen sevmiyorum. Boş bi şarkı![]()
Geçen haftadan daha iyisin, bakacağız artık duruma.Güzel bir şeyler ayarlarsın abi artık.![]()
Ben niye öyle hissetmiyorum.Ya biraz Avrupai olduğu için belki de.
![]()
Zevksiz sincap3 Hafta oldu tam olarak seçimini hala beğenemedim bakalım bu seferde diğerleri benim zıttımamı puan verir yoksa bana katılırlar mı![]()
![]()
![]()
Yukarılarda olur ama açıklanmayanlar da var henüz@ozmoturk kanka şarkımı nasıl buldun?![]()
Doğru derdim sanırım Nerden Bilecekmiş kullanabilirimHer şey dinlenme değildir demez miydin sen?Sıla için derdin hatta.
![]()
Çok havalandın sen çok .ssHer zaman her yerde sanAT'ı önemser ve değer veririm. Ama gerçek sanAT'ı.
Zaten geçenlerde soktun o çomağı. Benim yorumlarıma saçmaladı dedin, sordum ve 'Aynen' bastın. Artık sen bile beni övmeyi bırak gömüyorsun. Vaaay be...
Kiiiim nerde nasıl küfür ediyordu. Ben hiç öyle şeyler hatırlamıyorum hadi amaaa.![]()
Seni gömmek için ittifaka ihtiyacım mı var la.Ben tek yeterim sana, gel yer zaman söyle yeter.
![]()
![]()
![]()
Zülfü Livaneli - Yiğidim Aslanım
Bugün efkarlıyım açmasın güller...
Yiğidimden kara haber veriler...
Demirden döşeği taştan sedirler..
Yiğidim aslanım burada yatıyor!
@Çiğdem- @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @Ahmed @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @dizi kolik @Bully @Sherlock @MasacRE- @HachiKo @Felon @Çiğdem- @Doğu
İlk kez duyuyorum.@dreamy @mesmeso61 @vadikızı @bazinga @Felon @DarkLegenD @turkuazz @Arslan Bey @mrt-06
Bensiz Yapamazsın şarkısı hakkında fikrinizi alayım![]()
@dreamy @mesmeso61 @vadikızı @bazinga @Felon @DarkLegenD @turkuazz @Arslan Bey @mrt-06
Bensiz Yapamazsın şarkısı hakkında fikrinizi alayım![]()
Yok belki haftaya kullanabilirim diyehayırdır şarkıyımı değişeceksin iremin sevdiğim şarkılarındandır
Yok belki haftaya kullanabilirim diye![]()
Şarkı harika. Bunu 3. hafta nasıl kullanırsın. 😱Bu hafta Ozan Çolakoğlu farkıyla 'Seyre Dursun Aşk' diyelim.
@xBUGRAx @Çiğdem- @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx @vadikızı @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @kerem @serhatt @Ahmed @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @dizi kolik @Sherlock @HachiKo @Felon
![]()
Haklı olabilirsin... Nolacak peki bu işin sonu dersin.Çok havalandın sen çok .ss