Bu şarkı bu hafta için bile riskli nakaratı bile iş yokHerkesin zevki kendine işte canım.Bana kalırsa şarkı güzel ama zorlu haftalarda iş yapmaz forumda, elenebilir de.Kullanacaksa en kısa sürede kullanmalı.
Bu şarkı bu hafta için bile riskli nakaratı bile iş yokHerkesin zevki kendine işte canım.Bana kalırsa şarkı güzel ama zorlu haftalarda iş yapmaz forumda, elenebilir de.Kullanacaksa en kısa sürede kullanmalı.
Çocuğun kafa çorba oldu.Bu şarkı bu hafta için bile riskli nakaratı bile iş yokHaftaya Uçacaksını kullan @xBUGRAx Çk çok uçup gidersin ayoll ya zirveye ya dışarıya
Tehlikede olduğunu hissettiğim an götürürüm zaten rahat ol.
İrem'in en underrated şarkısı. Ama ihtiyacın olduğunu sanmıyorum.@dreamy @mesmeso61 @vadikızı @bazinga @Felon @DarkLegenD @turkuazz @Arslan Bey @mrt-06
Bensiz Yapamazsın şarkısı hakkında fikrinizi alayım
Bu da slow sayılır.
Dediğim gibi foruma güvenemedim. Zaten diğer şarkıları da harika, seversin sen.Şarkı harika. Bunu 3. hafta nasıl kullanırsın. 😱
Severim ama yüksek puan garantisi veremem rakiplere bağlı.@dreamy @mesmeso61 @vadikızı @bazinga @Felon @DarkLegenD @turkuazz @Arslan Bey @mrt-06
Niye güldürdün attınSeverim ama yüksek puan garantisi veremem rakiplere bağlı.
Cornetto mevsiminin başlaması komik geldi.Niye güldürdün attın
Gebersin amanOyüzden müdürün görmesin seni ayoll adamın yürğeine iner
Doğru biri olarak beni örnek alsın ayol
Anladım siz @dreamy ile beni elemek için ittifak yaptınız Kenan elenmeden elenmeyeceğim.Cornetto mevsiminin başlaması komik geldi.
Benden düşük oy alacağın talihsiz bir mevsim ama atlatırsan telafisi gelir diğer şarkılarda.
Bu hafta sen ve @Doğu'dan destek bekliyorumAhhahahah evet benim oy kullanmam tüm dengeleri değiştirecek şimdi düşününce.Kaos ve kan dolu bir sonuç açıklama programına hazırlasın herkes kendini.
İmkansız gibi duruyor. Yalın' ın sevdiğim şarkısı var mı onu bile bilmiyorum.Bu hafta sen ve @Doğu'dan destek bekliyorum
O zaman dislike rekorları kırılacakİmkansız gibi duruyor. Yalın' ın sevdiğim şarkısı var mı onu bile bilmiyorum.Varsa da bu haftaya rastlar mı bilinmez.
Kırılsın bee, inceldiği yerden kopsun.O zaman dislike rekorları kırılacak
Forumu doğulu mu sanıyorsun? Tamam, şarkıcılardan birisi Kenan "Doğulu". Onun da konuyla alakası yok.Güzel bir şeyler ayarlarsın abi artık.
Ben niye öyle hissetmiyorum.Ya biraz Avrupai olduğu için belki de.
En yüksek oy vereceğim kişi belli oldu. Çok erken kullandın en büyük kozunu ama olsun. Söz verdiğim gibi, sözümü de tutarım.
Zülfü Livaneli - Yiğidim Aslanım
Bugün efkarlıyım açmasın güller...
Yiğidimden kara haber veriler...
Demirden döşeği taştan sedirler..
Yiğidim aslanım burada yatıyor!
@Çiğdem- @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @Ahmed @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @dizi kolik @Bully @Sherlock @MasacRE- @HachiKo @Felon @Çiğdem- @Doğu
Eskiden baya dinlerdim. İlk şarkılarından. Sesini çok iyi kullandığı şarkılarındandı ve etkileyici şarkıydı.@dreamy @mesmeso61 @vadikızı @bazinga @Felon @DarkLegenD @turkuazz @Arslan Bey @mrt-06
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?