eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 8.Sezon 3.Hafta Oylama Başladı

Aaa ben bu arada Uçacaksını kullansın diyordum @Bully dönmek mi ne tuhaf isimli bir şarkıyı söylemeye başladınız onu değil
Bence de önce Uçacaksın'ı kullanması daha olur ama Buğra kendi bilir tabii, herkes kendi seçimlerini yaşar bu hayatta..

Bence de önce Uçacaksın'ı kullanması daha olur ama Buğra kendi bilir tabii, herkes kendi seçimlerini yaşar bu hayatta..
Uçacaksın hiç yok listesinde ama bu haftalar kullansa bence zararlı çıkmaz elenceğini sanmıyorum belki süpriz şekilde iyi sonuc bile alabilir
@xBUGRAx

Şarkıyı dinlesem belki duymusumdur ama ismini şuan ilk defa duyuyorum aklıma şu geliyor hatta
@xBUGRAx

Uçacaksın hiç yok listesinde ama bu haftalar kullansa bence zararlı çıkmaz elenceğini sanmıyorum belki süpriz şekilde iyi sonuc bile alabilir
@xBUGRAx
Elendi diye korkutmuşsun çocuğu, bakarsın yine elenir bulaşmayalım bence biz hiç.
Sonra yarışmanı yakmaya kalkar falan.

Ama ben Kandıramazsın Beni için biraz erken olduğunu söyledim zaten @xBUGRAx e

Elendi diye korkutmuşsun çocuğu, bakarsın yine elenir bulaşmayalım bence biz hiç.
Sonra yarışmanı yakmaya kalkar falan.

Ama ben Kandıramazsın Beni için biraz erken olduğunu söyledim zaten @xBUGRAx e
İşte onun yerine bu hafta değiştirse diyorum ama bu forumun zevkide bir tuhaf gider yine elenir sonra sen zaten gidiceksin olan yine bize olur ayoll

@Maskeli Fedai nerede Yalın demişken
@Bully @mrt-06

İşte onun yerine bu hafta değiştirse diyorum ama bu forumun zevkide bir tuhaf gider yine elenir sonra sen zaten gidiceksin olan yine bize olur ayoll
Dediğin gibi olan sana olur, bu yüzden fazla da müdahil olma öyle.

Bu şarkının nesini ilerki haftaya saklyıormuş @xBUGRAx

Evet şarkıyıda şuan ilk defa dinledim ve beğenmedim
Herkesin zevki kendine işte canım.
Bana kalırsa şarkı güzel ama zorlu haftalarda iş yapmaz forumda, elenebilir de.
Kullanacaksa en kısa sürede kullanmalı.