Nabza Göre Şerbet ve Nerden Bilecekmiş şarkılarını çıkardım listemden senceDiğer şarkılarına göre geride diyeyim.
Nabza Göre Şerbet ve Nerden Bilecekmiş şarkılarını çıkardım listemden senceDiğer şarkılarına göre geride diyeyim.
Nerden Bilecekmiş iyiydi aslında.Nabza Göre Şerbet ve Nerden Bilecekmiş şarkılarını çıkardım listemden sence
Tektaş kullanacağım 66 milyon dinlenmiş şarkı bence iyi puan alabilirimNerden Bilecekmiş iyiydi aslında.
Bana kalırsa en kötü şarkısı KTS'dir.
Her şey dinlenme değildir demez miydin sen?Tektaş kullanacağım 66 milyon dinlenmiş şarkı bence iyi puan alabilirimKTS bence gayet iyi
Kandıramazsın Beni büyük hit, efsanelerden. Bay Doğru da iyi hitlerden ama Kandıramazsın Beni kadar değil.
Ayy ne halin varsa gör ayoll sonra ayılan bayılan fotolar atıp durmaYa ben takıntılı insanım gördü herkes değiştiremem artıkın.
Nabza Göre Şerbet de Nerden Bilecekmiş de bu nananino şarkısından çok daha iyidir.Tektaş kullanacağım 66 milyon dinlenmiş şarkı bence iyi puan alabilirimKTS bence gayet iyi
Kiz sen gidip şurada protesto yap kendini kapıya zincirleŞefimiz @sokak sanati na bir balta vereyimde MS yönetim odasında @xemrexxx i halletsin ayoll yerine geçecek başkanda hazır
Şarkının genelini beğenmedim ben,boşuna zahmet etmişsin@serhatt senin için recabı değiştirdim. 0:43 - 1:53 arasını recap yaptım. Orada bağırmıyor.Bu kıyağı sana yaptım, umarım yeni halini beğenirsin.
Sonunda adamın yüzünü görecez ayoll artık puanda alır umarımBu hafta Gökhan Türkmen'in sevdiğim şarkılarından biri olan ''Ayıp Ettin'' ile yayındayız...
@xBUGRAx @Çiğdem- @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx @vadikızı @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @kerem @serhatt @Ahmed @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @dizi kolik @Sherlock @HachiKo @Felon
@serhatt İmam hatipti değil miKiz sen gidip şurada protesto yap kendini kapıya zincirleEkli dosyayı görüntüle 61143
Kötüsün diyip de üzme beni ya, diğer şarkılar da belli olsun da hele, bakarız duruma.Çok kötüsün, sağlık olsun.
Belli oluyor. Her hafta muhalif haber açıp duruyorsun pis FBI ajanı seni.Ciddi birşey konuşmuyoruz, Emre'nin yaptığı benzetmeyle makara geçtim o kadar. Bi kadar resmiyete gerek yok. Siyasetten olabildiğince uzak kalıyoruz zaten.
@Harunnn60 ndan dolayı iyi puan alamazsın ayoll anlasana AlamancıŞarkının genelini beğenmedim ben,boşuna zahmet etmişsin
Her zaman her yerde sanAT'ı önemser ve değer veririm. Ama gerçek sanAT'ı.O zaman sanATa değer veren bir arkadaşsın ve bendensin.
Zaten geçenlerde soktun o çomağı. Benim yorumlarıma saçmaladı dedin, sordum ve 'Aynen' bastın. Artık sen bile beni övmeyi bırak gömüyorsun. Vaaay be...Hay senin sanatsal yönüne çomak(ne olduğunu bilmiyorum) sokayım. Ben bile seni bu kadar övmüyorum.
Kiiiim nerde nasıl küfür ediyordu. Ben hiç öyle şeyler hatırlamıyorum hadi amaaa.
Seni gömmek için ittifaka ihtiyacım mı var la.@dreamy erken değil zaten şarkılarımı biliyorsunhepsi hit o yüzden sıkıntı yok mesela haftaya Tektaş gelecek
@sokak sanati katılmıyorum kötü şarkı olduğuna ama senin düşüncen tabi
@Bully Teşekkürler yüksek puanını beklerim
@Çiğdem- algı yaratma kız yolarım saçlarını
@vadikızı @MEnes ittifak kurdunuz demek kara listeme aldım sizi :Â
@serhatt sağlam puan bekliyorum keza @turkuazz senden de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?