Bencede hemen halletsinŞefimiz @sokak sanati na bir balta vereyimde MS yönetim odasında @xemrexxx i halletsin ayoll yerine geçecek başkanda hazır
el alışkanlığı,geri çekerim nolcekHarika atmışsın saf
Falım şarkısını mı kullanacaksın? @Çiğdem-@dreamy erken değil zaten şarkılarımı biliyorsun hepsi hit o yüzden sıkıntı yok mesela haftaya Tektaş gelecek
@sokak sanati katılmıyorum kötü şarkı olduğuna ama senin düşüncen tabi
@Bully Teşekkürler yüksek puanını beklerim
@Çiğdem- algı yaratma kız yolarım saçlarını
@vadikızı @MEnes ittifak kurdunuz demek kara listeme aldım sizi :Â
@serhatt sağlam puan bekliyorum keza @turkuazz senden de
Aaa o değil cnm Uçacaksını kullan diyorum 9.haftalarda elenmişti bu hafta için bence uygun Kandıramazsın beide elende kalır @xBUGRAxKandıramazsın Beni büyük hit, efsanelerden. Bay Doğru da iyi hitlerden ama Kandıramazsın Beni kadar değil.
İlla kullandırtacaksın.Ama çok farkla elenmedi iyi gitmişti
@serhatt senin için recabı değiştirdim. 0:43 - 1:53 arasını recap yaptım. Orada bağırmıyor. Bu kıyağı sana yaptım, umarım yeni halini beğenirsin.Bir türk nasıl en iyi yabancı şarkı yaparın örneği ile 3. haftaya bomba gibi geliyorum. Eurovision'daki tek birinciliğimizin ardından 2004 yılında çıkan bu şarkıyı beğeneceğinizden eminim. Here I Am hakkındaki yorumlarınızı çok merak ediyorum. O yüzden yorumlarınızı bekliyor olacağım.
(2:10 - 3:10)
@Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @Ahmed @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @dizi kolik @Bully @Sherlock @MasacRE- @HachiKo @Felon @Çiğdem- @Doğu
Görmemem daha iyi olur zaten o tabloyu. Yalın'ımın hakkı en az yarı finaldir, daha aşağısını görmedi ve görmemeli..Çeyrekten önceki hafta elenecek gibi hissediyorum nedense umarım sen gitmiş olursunda görmezsin
Zaten dün gece geldik eve foruma bugün hemen mesaiye başladık yarında üyeler sonra ekstra şeyler var yine işimiz var gibi çalısıyoruz ayollBencede hemen halletsin
Hee, Kandıramazsın Beni, normal sezonda 1.olmuştu sanırım zaten, Uçacaksın'dan daha çok oy alır. @xBUGRAxAaa o değil cnm Uçacaksını kullan diyorum 9.haftalarda elenmişti bu hafta için bence uygun Kandıramazsın beide elende kalır @xBUGRAx
Uçacaksını kullan @xBUGRAx seni elemeye çalısmıyorum ayoll
Şefimiz @sokak sanati na bir balta vereyimde MS yönetim odasında @xemrexxx i halletsin ayoll yerine geçecek başkanda hazır
Şarkı güzel aslında ama puan sözü verebileceğim bir şarkı değil maalesef. Kumsalda'ya vermiştim buna veremem. Her şarkı güzel zaten hemen hemen. Her puanı bekleyebilirsin benden.@Bully şarkımı nasıl buldun?
Sen o şarkıyla elenecen ayollNiye sevmiyor musun bence gayet şahane
Diğer şarkılarına göre geride diyeyim.Niye sevmiyor musun bence gayet şahane
Çok kötüsün, sağlık olsun.Şarkı güzel aslında ama puan sözü verebileceğim bir şarkı değil maalesef. Kumsalda'ya vermiştim buna veremem. Her şarkı güzel zaten hemen hemen. Her puanı bekleyebilirsin benden.