Ne dikecem be,koltukları başlarında paralansın
Ne dikecem be,koltukları başlarında paralansın
Yanlış şarkıyla geldi bence. ben Oğuzhan’ın sesini çok beğenirim geçen hafta çok iyi bir şarkıyla geldi ama bu hafta sonuç belliydi bence.Ya şuraya yazmaktan bıktıma ama siz beni haksız çıkartmamaktan bıkmadınız. Yarın, bir gün Gülben Ergen, Oğuzhan Koç ile yaptığı düet eserleriyle karşınıza çıktığında da 1 verecek misiniz? Umarım verirsiniz, çeliştiğinizi görmek istemem.
Forumun yine zevksizliğini defalarca kez kanıtladığı bir hafta oldu. Yazık oldu. Oğuzhan Koç'un bu kadar sevilmediğini hiç bilmiyordum.
Bende teşekkür ederim en güzel sonuclardan birini geçirdim yoruldum kadar eğlendim
Gülben elenme potasında dolaşmasına karşın bence iyi bitirdi Zülfü bey hak etmedi
Sertab 8. bitirmiş, yine haklı çıktımÖncelikle yoğun oy katılımı için teşekkürler ama baya yoruldum vlla 2 buxuk saat sürdü
Puan durumu eklendi Bayramdan sonra görüşmek üzere herkes bir dinlensin
@Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @Ahmed @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @dizi kolik @Bully @Sherlock @MasacRE- @HachiKo @Felon @Çiğdem-
@Maskeli Fedai yine puan alamadıAma bu şarkı bence düşük kaldı yaa@Bully
Gökhanın klipli hitlerini bekliyoruz @Yiğitt
O kadarını da yapmazlar, iki şarkı da taş gibi. Kullandığın haftaya bağlı olarak ilk 5'e girersin.Verirler ben de şans mı var.
Bence iyi gidiyorsun daha var güzel şarkılarıGeçen hafta birinci sırada olan Mor ve Ötesi ile ben, bu hafta 11. sırada yer alarak sert bir düşüş yaşadı. Sıkıntı yok, düşüş olacaktı illa. Gelecek haftalarda daha iddialı şarkılarla karşınızda olacağım. Destek veren herkese teşekkürler.
İĞRENÇSİN!!!
O kadarını da yapmazlar, iki şarkı da taş gibi. Kullandığın haftaya bağlı olarak ilk 5'e girersin.
Ögghhhh
Kesssss
@MayısKralı bana olan kin ve çekememezliğini neden @Yiğitt ve @Maskeli Fedai kardeşlerimden çıkarıyorsun..
Kişisel şeyleri tartışmayı boş bulurum ama sapasağlam iki şarkıydı hem bu haftaki hem de geçen haftaki. Sorun forumda, üyelerde.Yanlış şarkıyla geldi bence. ben Oğuzhan’ın sesini çok beğenirim geçen hafta çok iyi bir şarkıyla geldi ama bu hafta sonuç belliydi bence.
Aynen, daha var. İşin ilginç tarafı; bu kez Sezen Aksu (@ozmoturk) geçti. Yine işin ilginç tarafı; @xBUGRAx ile arka arkaya gelmişiz, geçmiş beni tabi.Bence iyi gidiyorsun daha var güzel şarkıları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?