eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 8.Sezon 2.Hafta Sonuçları

Ya şuraya yazmaktan bıktıma ama siz beni haksız çıkartmamaktan bıkmadınız. Yarın, bir gün Gülben Ergen, Oğuzhan Koç ile yaptığı düet eserleriyle karşınıza çıktığında da 1 verecek misiniz? Umarım verirsiniz, çeliştiğinizi görmek istemem.

Forumun yine zevksizliğini defalarca kez kanıtladığı bir hafta oldu. Yazık oldu. Oğuzhan Koç'un bu kadar sevilmediğini hiç bilmiyordum.
Yanlış şarkıyla geldi bence. ben Oğuzhan’ın sesini çok beğenirim geçen hafta çok iyi bir şarkıyla geldi ama bu hafta sonuç belliydi bence.

Geçen hafta birinci sırada olan Mor ve Ötesi ile ben, bu hafta 11. sırada yer alarak sert bir düşüş yaşadı. Sıkıntı yok, düşüş olacaktı illa. Gelecek haftalarda daha iddialı şarkılarla karşınızda olacağım. Destek veren herkese teşekkürler. :)

Koltugu degil @sokak sanati nin Koltuk altı kıllarını hediye ediyorum @serhatt a:A
Çok vardır midem bulandı :( :( :( @sokak sanati @serhatt
k%C4%B1z%C4%B1lderililer.jpg

Geçen hafta birinci sırada olan Mor ve Ötesi ile ben, bu hafta 11. sırada yer alarak sert bir düşüş yaşadı. Sıkıntı yok, düşüş olacaktı illa. Gelecek haftalarda daha iddialı şarkılarla karşınızda olacağım. Destek veren herkese teşekkürler. :)
Bence iyi gidiyorsun daha var güzel şarkıları :Z

@MayısKralı bana olan kin ve çekememezliğini neden @Yiğitt ve @Maskeli Fedai kardeşlerimden çıkarıyorsun..

Ciddi mi yazdın? 1 yıldır forumda ne sen ne ben vardın, kaldı ki sen MS konusunda 50+ mesaj yazarken ben sadece burada oy kullanıyorum. Forumdaki bir kişiye kinim ve ya çekememezliğim olsa bunu oy kullanarak göstermem.@Yiğitt son 2 haftadır akustik video kullandı, ben Gökhan'ın iyi şarkısı olduğunda tam puan bile veririm. Lafa gelince burada sadece eğleniyoruz ama bu cümlen gerçek mana taşımıyorsa bile kırdı..

Son düzenleme:
Yanlış şarkıyla geldi bence. ben Oğuzhan’ın sesini çok beğenirim geçen hafta çok iyi bir şarkıyla geldi ama bu hafta sonuç belliydi bence.
Kişisel şeyleri tartışmayı boş bulurum ama sapasağlam iki şarkıydı hem bu haftaki hem de geçen haftaki. Sorun forumda, üyelerde.