eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 8.Sezon 2.Hafta Sonuçları

servis-pecete-100-lu-1000x1000.jpg

@ozmoturk @ozgur2113 tebrikler çocuklar iyi iş çıkardınız :D

@mesmeso61 sana da geçmiş olsun Oğuzhan Koç'un 2-3 haftalık daha ömrü vardı erken elendi :(

Emeklerine sağlık kraliçemmmm. :bhr: @Çiğdem-

@mesmeso61 geçmiş olsun kardeşim.. Zülfü'ye desteklerini bekliyorum yine. :(
Oy veren herkese teşekkürler. Arap atı gibi açıldım sonradan ilk 10'a girmişim. :A Emeğine sağlık @Çiğdem- :bhr:
Bende teşekkür ederim en güzel sonuclardan birini geçirdim yoruldum kadar eğlendim :Z

Gülben elenme potasında dolaşmasına karşın bence iyi bitirdi Zülfü bey hak etmedi :(

Listenin son hali genel olarak iyi şaşırtanlar da olsa. Sertab Erener'in ilk 3'te olması gereken şarkısının 8. sırada olması üzdü sadece. Kişisel beğeniler tabi fark ettiriyor biraz sıralamada...

Onun dışında Oğuzhan Koç başarılı bir ses ama maalesef arşivi çok gelişmiş değil. Geçen hafta ve bu hafta çok temposu düşüktü şarkıların yani bu puan çok normal gibi duruyor. :T: @mesmeso61

Level atlayan herkesi tebrik ediyorum. :X

Ya şuraya yazmaktan bıktım ama siz beni haksız çıkartmamaktan bıkmadınız. Yarın, bir gün Gülben Ergen, Oğuzhan Koç ile yaptığı düet eserleriyle karşınıza çıktığında da 1 verecek misiniz? Umarım verirsiniz, çeliştiğinizi görmek istemem.

Forumun yine zevksizliğini defalarca kez kanıtladığı bir hafta oldu. Yazık oldu. Oğuzhan Koç'un bu kadar sevilmediğini hiç bilmiyordum.

Son düzenleme:
Ay şu tatilim bitse de aktif bir şekilde yazabilsem :A

Konuya pek giremedim dışarıda olduğum için ama yüksek puan veren herkese teşekkür ederim :Z

Bu hafta iyi bir sonuç geleceğini biliyordum. :Z Şarkım gerçekten çok iyiydi ve ikinci olarak harika gidiyoruz :bhr: Destekleyenlere teşekkür ediyorum :A

Emeğine sağlık :bhr: @Çiğdem-

Ya şuraya yazmaktan bıktıma ama siz beni haksız çıkartmamaktan bıkmadınız. Yarın, bir gün Gülben Ergen, Oğuzhan Koç ile yaptığı düet eserleriyle karşınıza çıktığında da 1 verecek misiniz? Umarım verirsiniz, çeliştiğinizi görmek istemem.

Forumun yine zevksizliğini defalarca kez kanıtladığı bir hafta oldu. Yazık oldu. Oğuzhan Koç'un bu kadar sevilmediğini hiç bilmiyordum.

Verirler ben de şans mı var. :A