Bu puanlarına özel yarın fotoğraf atacağım InstaFavori’ye. Hazır olun![]()
@mrt-06 @Çiğdem- @Bully @Maskeli Fedai @sokak sanati @Billy Kane @xBUGRAx @DarkLegenD
![servis-pecete-100-lu-1000x1000.jpg](http://www.maxikarizma.com/image/cache/data/urunler/10-kagit-urunleri/06-pecete/servis/servis-pecete-100-lu/servis-pecete-100-lu-1000x1000.jpg)
Bu puanlarına özel yarın fotoğraf atacağım InstaFavori’ye. Hazır olun![]()
@mrt-06 @Çiğdem- @Bully @Maskeli Fedai @sokak sanati @Billy Kane @xBUGRAx @DarkLegenD
Açıklamamın sebebi, kendimi daha iyi anlatmam.Açıklamana gerek yok Twitter ve İnsta'da takip ediyorum zaten sayfa adminlerinden birini de tanırım.
Yooo niye ters düşsün ki bu şiiri okumanı öneririm.![]()
Sen bana trip atarsın ama ben sana kıyamam...@Maskeli Fedai senin oylarını ayrı olarak bekliyordum, teşekürler canım![]()
Hayatım güzel puan veren benim,bu kokmuşlara atma sadece bana özel atBu puanlarına özel yarın fotoğraf atacağım InstaFavori’ye. Hazır olun![]()
Şu çocuğun bana garezi mi var anlamadım?Puan durumu 10 dakıka içinde
@Billy Kane oyları
16) Hande Yener
15) Selda Bağcan
14) Gülben Ergen
13) Kenan Doğulu
12) Sezen Aksu
11) Oğuzhan Koç
10) Ahmet Kaya
9) Gülşen
8) Sia
7) İrem Derici
6) Yalın
5) Nazan Öncel
4) Gökhan Türkmen
3) Zülfü Livaneli
2) Mor ve Ötesi
1) Sertap Erener
Hepsi faydalansın dedimHayatım güzel puan veren benim,bu kokmuşlara atma sadece bana özel at![]()
Senden en çok faydalanmak isteyen benim,sadece bana özel at bende servis ederim sana bişeyler,ödül olarakHepsi faydalansın dedim![]()
Atma bu zehirli oku işte
Ne arıyon orada Atoşum hayrolaMersin.Çok sıcak burası. Bayılcemmmm.
![]()
Bakalım bu fotoğrafımda estetiğimi nasıl bulacak @mrt-06Senden en çok faydalanmak isteyen benim,sadece bana özel at bende servis ederim sana bişeyler,ödül olarak![]()
![]()
Insta hikaye atmıştım ya.Ne arıyon orada Atoşum hayrolaHiçte söylemiyon gittiğini
![]()
Aaa hatırladım soracaktım hatta ama unutmuşumInsta hikaye atmıştım ya.Nişan var 30'unda kuzenimin.
![]()
Hikaye atarım belki foto atmayı sevmiyorum pek.Aaa hatırladım soracaktım hatta ama unutmuşum
O aldığın yeleğinle pozlar atarsın artıkLike atarım
![]()