O da kabulümüz yeter ki at,instagramı kendinden mahrum bırakmaHikaye atarım belki foto atmayı sevmiyorum pek.![]()
O da kabulümüz yeter ki at,instagramı kendinden mahrum bırakmaHikaye atarım belki foto atmayı sevmiyorum pek.![]()
@ozmoturk @ozgur2113 tebrikler çocuklar iyi iş çıkardınızÖncelikle yoğun oy katılımı için teşekkürler ama baya yoruldum vlla 2 buxuk saat sürdü
Puan durumu eklendi Bayramdan sonra görüşmek üzere herkes bir dinlensin
@Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @Ahmed @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @dizi kolik @Bully @Sherlock @MasacRE- @HachiKo @Felon @Çiğdem-
Emeklerine sağlık kraliçemmmm.@Çiğdem-
@mesmeso61 geçmiş olsun kardeşim.. Zülfü'ye desteklerini bekliyorum yine.![]()
Bende teşekkür ederim en güzel sonuclardan birini geçirdim yoruldum kadar eğlendimOy veren herkese teşekkürler. Arap atı gibi açıldım sonradan ilk 10'a girmişim.Emeğine sağlık @Çiğdem-
![]()
Sözleri anlamlı ve bir o kadar da derin bir şarkıydı.@Maskeli Fedai yine puan alamadı![]()
![]()
Ama bu şarkı bence düşük kaldı yaa
@Bully
Gökhanın klipli hitlerini bekliyoruz @Yiğitt![]()
Ya şuraya yazmaktan bıktıma ama siz beni haksız çıkartmamaktan bıkmadınız. Yarın, bir gün Gülben Ergen, Oğuzhan Koç ile yaptığı düet eserleriyle karşınıza çıktığında da 1 verecek misiniz? Umarım verirsiniz, çeliştiğinizi görmek istemem.
Forumun yine zevksizliğini defalarca kez kanıtladığı bir hafta oldu. Yazık oldu. Oğuzhan Koç'un bu kadar sevilmediğini hiç bilmiyordum.
Juventus oldu @Çiğdem-İspanyada o ayoll takımın adını unuttumda ülkesi İspanyaydı senden iyi biliyorum![]()
![]()
@Bully @MasacRE- @pompy