Recabı kendi aranızda konuşup halledin işte, ben bu hafta seyirciyim.E tamam da Emre'den alıntıladığın mesajla benimkinin alakası yok ki.
Recabı kendi aranızda konuşup halledin işte, ben bu hafta seyirciyim.E tamam da Emre'den alıntıladığın mesajla benimkinin alakası yok ki.
Selena 66.Bölümünü seyredin korona gibi bir virüsü işlediler ütopya gribi @kerem @slhttnmtl @ÇiğdemNe saçmalıyorsun sen? Ben recaptan bahsediyorum.
Geleceği 10 yıl önceden tahmin etmişler demek.Selena 66.Bölümünü seyredin korona gibi bir virüsü işlediler ütopya gribi @kerem
Senin attığın recap işteRecabı kendi aranızda konuşup halledin işte, ben bu hafta seyirciyim.
Örümcek olmayalım da
Sihirli annemde 2011 de Çin’den Pakize bir şeyler yapabilir diye Çin’de bir kopyası varsa @slhttnmtl @keremSenin attığın recap işte100 saniyeden fazlası kabul değilmiş
------
Örümcek olmayalım da
@Emre Ozansoy'a ilet o zaman.Senin attığın recap işte100 saniyeden fazlası kabul değilmiş
------
Örümcek olmayalım da
Aa dur benim atmam lazım ya zaten.@Emre Ozansoy'a ilet o zaman.
Hoşbuldum. Nasılsın?Hoş geldin @kerem
Oylamayı sabah açıyorum o zaman.Bu haftaki şarkımız Deli Oğlan.
recap: 1.22 - 3.01
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @dreamy @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf @eskici @Çiğdem @cookies @S.G.A.T.------
Bu arada banlılar nasıl etiket listesinde kalıyor, çok ilginç.
Aslında listeyi herkesi etiketleyip şimdi atıp özelden mesajları sabah da atabilirim.Bana uyar.
Yarım yarım yapacağına tam yap, sabah yap.Aslında listeyi herkesi etiketleyip şimdi atıp özelden mesajları sabah da atabilirim.Neyse bakarım duruma göre.
Ooo en sevdiğim insan gelmişOff bu hafta çok fazla iyi şarkı var
Senden bu hafta güzel puan alacağım gibi hissediyorumHerzaman müsait olamıyorum oyladım kurtuldum hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?