@kerem bana teklif götürdü All Star olursa Sertab ile yarışmam için. Sana güvenmiyor sanırım.Onu rezerve etmek isterim All Star olursa ama kim bilir kapan kapmıştır, başka bir aday var aklımda o olmasa bile güçlü![]()
@kerem bana teklif götürdü All Star olursa Sertab ile yarışmam için. Sana güvenmiyor sanırım.Onu rezerve etmek isterim All Star olursa ama kim bilir kapan kapmıştır, başka bir aday var aklımda o olmasa bile güçlü![]()
Edis ve Pinhani kaldı.Şarkısını göndermeyen var mı daha ya? Oylama başlasa.![]()
Bende ben çoktan dedin sandım.@kerem bana teklif götürdü All Star olursa Sertab ile yarışmam için. Sana güvenmiyor sanırım.![]()
Onlar da gönderse de oylamayı açsan.Edis ve Pinhani kaldı.Onun dışında recaplar bile hazır.
![]()
Onu rezerve etmek isterim All Star olursa ama kim bilir kapan kapmıştır, başka bir aday var aklımda o olmasa bile güçlü![]()
İftira. 😱@kerem bana teklif götürdü All Star olursa Sertab ile yarışmam için. Sana güvenmiyor sanırım.![]()
Yarın gece mi? E yuh.Onlar da gönderse de oylamayı açsan.Pazar gecesi de sonuçları açıklardık.
![]()
Sana büyük ihtimal sunuculuk yolları görünüyor da bana hiçbir şekilde kalmayacağı belli.İftira. 😱
All Star olursa Sertab'la anca ben yarışırım.![]()
Was? O ne?Sana büyük ihtimal sunuculuk yolları görünüyor da bana hiçbir şekilde kalmayacağı belli.Neyse Kadırgalı Aysel Gürsaçer daha iyidir zati.
![]()
Ben bugünü cuma zannediyordum sorry. 😱İftira. 😱
All Star olursa Sertab'la anca ben yarışırım.
------
Yarın gece mi? E yuh.
Bugün herkes şarkısını gönderse bile oylama üç gün sürer. Bu saatten sonra çok hızlı davranırsak jüri bize yetişemez.![]()
NASIL BİLMEZSİN, SEDA SAYAN'IN ORİJİNAL ADI.Was? O ne?![]()
Yine olmaz işte. Tempoyu hiçbir şekilde hızlandırmamalıyız. Sonra aldığımız oy sayısı düşebilir.Ben bugünü cuma zannediyordum sorry. 😱Şarkı gönderme süresi 1 gün olunca, çok boş geçiyor zaman.
Pazartesi 21.00'de hallederiz o zaman.
![]()
All Star'da Sertab ile ben yarışmak istiyorum.All Star olursa Sertab'la anca ben yarışırım.![]()
Hangi şarkısıyla katılırdın?All Star'da Sertab ile ben yarışmak istiyorum.Ne yapar ne eder 1. haftadan elettiririm ve tarihin tozlu sayfalarına gönderirim.
![]()
Neyse, sağlık olsun.Yine olmaz işte. Tempoyu hiçbir şekilde hızlandırmamalıyız. Sonra aldığımız oy sayısı düşebilir.![]()
O Sertab bana bile yar olur ama sen anca avcunu yalarsınAll Star'da Sertab ile ben yarışmak istiyorum.Ne yapar ne eder 1. haftadan elettiririm ve tarihin tozlu sayfalarına gönderirim.
![]()
He canım he.O Sertab bana bile yar olur ama sen anca avcunu yalarsın![]()
Banane Seda Sayan'dan.NASIL BİLMEZSİN, SEDA SAYAN'IN ORİJİNAL ADI.
Bilmiyorum, hepsi kötü ama en kötüsünü seçer onunla gelirdim ve tüm jüri 1 ile uğurlardı bizi.Hangi şarkısıyla katılırdın?![]()
Elinden alırım ben be onu.He canım he.Ben istediğim zaman elde edemeyeceğim şey yoktur.
![]()