Emre Ozansoy
Moderatör
Başımıza Seda Sayan fanı kesildi.Banane Seda Sayan'dan.
All Star olana kadar. Ohooo.![]()
Başımıza Seda Sayan fanı kesildi.Banane Seda Sayan'dan.
Halkın bacısına dediği şeye bak, senin bacın falan da değildir şimdi oBanane Seda Sayan'dan.
Sırf o şahsı koymaman için elenmemen konusunda elimden ne gelirse yaparım.Elinden alırım ben be onu.Ama sana hiçbir şekilde yok.
Bu arada ne zaman elencem ben ya PP'ye Sertab koymak istiyorum![]()
En kötüsü bile elenmezü biliyor musun?Bilmiyorum, hepsi kötü ama en kötüsünü seçer onunla gelirdim ve tüm jüri 1 ile uğurlardı bizi.![]()
![]()
Ben ne yapar eder elettiririm.En kötüsü bile elenmezü biliyor musun?![]()
Tercih meselesi abicim yarışmayı falan görmek hatırlamak istemeyenler çıkabiliyor ms elenme piskolojiside kötüdür umarım tecrübe etmessin ileride ama belki basını akvaryumuna gömücen
Şampiyon yap Sertab'dan ömür boyu nefreeet edicem.Sırf o şahsı koymaman için elenmemen konusunda elimden ne gelirse yaparım.![]()
Yapacağım, seni şampiyon yapacağım!Şampiyon yap Sertab'dan ömür boyu nefreeet edicem.![]()
Yok. Neyse All Star olursa kimi düşünüyorsun?Halkın bacısına dediği şeye bak, senin bacın falan da değildir şimdi o![]()
İkisinin de parçaları güzeldi.
İzin vermiyorum.Ben ne yapar eder elettiririm.Onu bana bırak
![]()
Dediğim gibi Sertab'ı baştan eledim Yıldız Tilbe.Yok. Neyse All Star olursa kimi düşünüyorsun?![]()
Muhakkak üzülürüm ama oy vermek daha eğlenceli hale gelebilir belki elendikten sonraki dönemde... 🤷Tercih meselesi abicim yarışmayı falan görmek hatırlamak istemeyenler çıkabiliyor ms elenme piskolojiside kötüdür umarım tecrübe etmessin ileride ama belki basını akvaryumuna gömücen![]()
![]()
@kerem