Emre Ozansoy
Moderatör
Başımıza Seda Sayan fanı kesildi. All Star'da ben Demet Akalın ile yarışmak istiyorum cidden. Kulakların paslarını silsin bütün jürinin.Banane Seda Sayan'dan.
All Star olana kadar. Ohooo.
Başımıza Seda Sayan fanı kesildi. All Star'da ben Demet Akalın ile yarışmak istiyorum cidden. Kulakların paslarını silsin bütün jürinin.Banane Seda Sayan'dan.
Halkın bacısına dediği şeye bak, senin bacın falan da değildir şimdi oBanane Seda Sayan'dan.
Sırf o şahsı koymaman için elenmemen konusunda elimden ne gelirse yaparım.Elinden alırım ben be onu. Ama sana hiçbir şekilde yok.
Bu arada ne zaman elencem ben ya PP'ye Sertab koymak istiyorum
En kötüsü bile elenmezü biliyor musun?Bilmiyorum, hepsi kötü ama en kötüsünü seçer onunla gelirdim ve tüm jüri 1 ile uğurlardı bizi.
Ben ne yapar eder elettiririm. Onu bana bırakEn kötüsü bile elenmezü biliyor musun?
Tercih meselesi abicim yarışmayı falan görmek hatırlamak istemeyenler çıkabiliyor ms elenme piskolojiside kötüdür umarım tecrübe etmessin ileride ama belki basını akvaryumuna gömücen @kerem
Şampiyon yap Sertab'dan ömür boyu nefreeet edicem.Sırf o şahsı koymaman için elenmemen konusunda elimden ne gelirse yaparım.
Yapacağım, seni şampiyon yapacağım!Şampiyon yap Sertab'dan ömür boyu nefreeet edicem.
Yok. Neyse All Star olursa kimi düşünüyorsun?Halkın bacısına dediği şeye bak, senin bacın falan da değildir şimdi o
İkisinin de parçaları güzeldi.
İzin vermiyorum.Ben ne yapar eder elettiririm. Onu bana bırak
Dediğim gibi Sertab'ı baştan eledim Yıldız Tilbe.Yok. Neyse All Star olursa kimi düşünüyorsun?
Doğrudur. @Silinmiş Üye bu şarkıyı pek sevmiyor sanırım.
Yıldız Tilbe'nin şampiyonluğu var mı @kerem?Dediğim gibi Sertab'ı baştan eledim Yıldız Tilbe.
Muhakkak üzülürüm ama oy vermek daha eğlenceli hale gelebilir belki elendikten sonraki dönemde... 🤷Tercih meselesi abicim yarışmayı falan görmek hatırlamak istemeyenler çıkabiliyor ms elenme piskolojiside kötüdür umarım tecrübe etmessin ileride ama belki basını akvaryumuna gömücen @kerem