@kerem bana teklif götürdü All Star olursa Sertab ile yarışmam için. Sana güvenmiyor sanırım.Onu rezerve etmek isterim All Star olursa ama kim bilir kapan kapmıştır, başka bir aday var aklımda o olmasa bile güçlü
@kerem bana teklif götürdü All Star olursa Sertab ile yarışmam için. Sana güvenmiyor sanırım.Onu rezerve etmek isterim All Star olursa ama kim bilir kapan kapmıştır, başka bir aday var aklımda o olmasa bile güçlü
Edis ve Pinhani kaldı. Onun dışında recaplar bile hazır.Şarkısını göndermeyen var mı daha ya? Oylama başlasa.
Bende ben çoktan dedin sandım. Gram güveniyorsa ne olayım, neyse benim adayım kapılmazsa inş artık ona.@kerem bana teklif götürdü All Star olursa Sertab ile yarışmam için. Sana güvenmiyor sanırım.
Onlar da gönderse de oylamayı açsan. Pazar gecesi de sonuçları açıklardık.Edis ve Pinhani kaldı. Onun dışında recaplar bile hazır.
Onu rezerve etmek isterim All Star olursa ama kim bilir kapan kapmıştır, başka bir aday var aklımda o olmasa bile güçlü
İftira. 😱@kerem bana teklif götürdü All Star olursa Sertab ile yarışmam için. Sana güvenmiyor sanırım.
Yarın gece mi? E yuh.Onlar da gönderse de oylamayı açsan. Pazar gecesi de sonuçları açıklardık.
Sana büyük ihtimal sunuculuk yolları görünüyor da bana hiçbir şekilde kalmayacağı belli. Neyse Kadırgalı Aysel Gürsaçer daha iyidir zati.İftira. 😱
All Star olursa Sertab'la anca ben yarışırım.
Was? O ne?Sana büyük ihtimal sunuculuk yolları görünüyor da bana hiçbir şekilde kalmayacağı belli. Neyse Kadırgalı Aysel Gürsaçer daha iyidir zati.
Ben bugünü cuma zannediyordum sorry. 😱 Şarkı gönderme süresi 1 gün olunca, çok boş geçiyor zaman. Pazartesi 21.00'de hallederiz o zaman. Salı çok geç kalır bence.İftira. 😱
All Star olursa Sertab'la anca ben yarışırım.
------
Yarın gece mi? E yuh.
Bugün herkes şarkısını gönderse bile oylama üç gün sürer. Bu saatten sonra çok hızlı davranırsak jüri bize yetişemez.
NASIL BİLMEZSİN, SEDA SAYAN'IN ORİJİNAL ADI.Was? O ne?
Yine olmaz işte. Tempoyu hiçbir şekilde hızlandırmamalıyız. Sonra aldığımız oy sayısı düşebilir.Ben bugünü cuma zannediyordum sorry. 😱 Şarkı gönderme süresi 1 gün olunca, çok boş geçiyor zaman. Pazartesi 21.00'de hallederiz o zaman.
All Star'da Sertab ile ben yarışmak istiyorum. Ne yapar ne eder 1. haftadan elettiririm ve tarihin tozlu sayfalarına gönderirim.All Star olursa Sertab'la anca ben yarışırım.
Hangi şarkısıyla katılırdın?All Star'da Sertab ile ben yarışmak istiyorum. Ne yapar ne eder 1. haftadan elettiririm ve tarihin tozlu sayfalarına gönderirim.
Neyse, sağlık olsun. Şansımı denemek istemiştim.Yine olmaz işte. Tempoyu hiçbir şekilde hızlandırmamalıyız. Sonra aldığımız oy sayısı düşebilir.
O Sertab bana bile yar olur ama sen anca avcunu yalarsınAll Star'da Sertab ile ben yarışmak istiyorum. Ne yapar ne eder 1. haftadan elettiririm ve tarihin tozlu sayfalarına gönderirim.
He canım he. Ben istediğim zaman elde edemeyeceğim şey yoktur.O Sertab bana bile yar olur ama sen anca avcunu yalarsın
Banane Seda Sayan'dan.NASIL BİLMEZSİN, SEDA SAYAN'IN ORİJİNAL ADI.
Bilmiyorum, hepsi kötü ama en kötüsünü seçer onunla gelirdim ve tüm jüri 1 ile uğurlardı bizi.Hangi şarkısıyla katılırdın?
Elinden alırım ben be onu. Ama sana hiçbir şekilde yok.He canım he. Ben istediğim zaman elde edemeyeceğim şey yoktur.