Seni dinleyen kaybediyor asıl. Ne desen tersi çıkıyor.Beni dinlemeyenler kaybediyor hep.![]()
Seni dinleyen kaybediyor asıl. Ne desen tersi çıkıyor.Beni dinlemeyenler kaybediyor hep.![]()
Bunu söyleyen tek kişi sensin.Seni dinleyen kaybediyor asıl. Ne desen tersi çıkıyor.![]()
Sevda Çiçeği tehlikeli dedin, final puanı aldım. Geçen hafta Stir Me Up elenebilir diyordun, final puanı aldı.Bunu söyleyen tek kişi sensin.![]()
Ona bir ara ben bile elenir dedim, o yüzden anormal bir durum yaşadık orada.Sevda Çiçeği tehlikeli dedin, final puanı aldım. Geçen hafta Stir Me Up elenebilir diyordun, final puanı aldı.@slhttnmtl
Ben forumu geldiğim haliyle düşünüyorum çünkü. 4 yılda her şey değişebilir.Sevda Çiçeği tehlikeli dedin, final puanı aldım. Geçen hafta Stir Me Up elenebilir diyordun, final puanı aldı.@slhttnmtl
Ben en başından beri iyi gideceğini biliyordum, hatta sana birkaç hafta daha geç kullanabilirdin diyecektim ama karışmak istemedim.Ona bir ara ben bile elenir dedim, o yüzden anormal bir durum yaşadık orada.![]()
Neyse en azından gitmeden kullanmış oldum.Ben en başından beri iyi gideceğini biliyordum, hatta sana birkaç hafta daha geç kullanabilirdin diyecektim ama karışmak istemedim.![]()
İkili elemelere kalırsın her türlü. Ondan sonrasını bilemiyorum. mor ve ötesi için de bilemiyorum.Neyse en azından gitmeden kullanmış oldum.Yavaştan elenme korkusu gelmeye başlıyor gerçi bu hafta yok da.
![]()
Bu haftaki şarkın da iddialı değil.Neyse en azından gitmeden kullanmış oldum.Yavaştan elenme korkusu gelmeye başlıyor gerçi bu hafta yok da.
![]()
+3 alırsa şaşırmam sonuçta sen böyle dedin.Bu haftaki şarkın da iddialı değil.![]()
Bu haftanın 1.'si belli bence.+3 alırsa şaşırmam sonuçta sen böyle dedin.![]()
Evet ben.Bu haftanın 1.'si belli bence.![]()
Hadise'nin bu şarkısından bile haberdar olmayıp bu şarkıyı naısl kullandın?Evet ben.![]()
O kadar da şarkımın altında yazmıştım, okumadın mı.Hadise'nin bu şarkısından bile haberdar olmayıp bu şarkıyı naısl kullandın?![]()
Okuyamadım.O kadar da şarkımın altında yazmıştım, okumadın mı.![]()
İşte daha önceden gayet de iyi hatırladığım bir şarkı çıktı.Okuyamadım.![]()
Heyatımda açıp dinlemedim işim olmaz şarkıyla.Napıyorsun, bu şarkı bu hafta kullanılır mı diyor sanırım.@xBUGRAx
Ah Şak, Düşer O, Yelken ve Drakula'yı dinleyemedik, ah...Heyatımda açıp dinlemedim işim olmaz şarkıyla.
Valla bir sebebi yok tam olarak bu yaşandı. @phoebebuffay
Hepsi ile yarışsaydı şu an hala yarışmacıydı.Ah Şak, Düşer O, Yelken ve Drakula'yı dinleyemedik, ah...