mfö adamlarının klibi yerine youtuber çocuklarının yaptığı klibi niye kullanıyorsunÖncelikle Güllerin İçinden'e vermiş olduğunuz güzel puanlar için hepinize tekrar teşekkürler. Bu haftaki şarkımız MFÖ'nün en sevilen şarkılarından, 90'ların başında çıkmış olmasına rağmen yılların eskitemediği, şu sıralar YouTube'daki en yüksek dinlenme sayısına sahip MFÖ klasiği olan "Ali Desidero"
Kişisel zevkime göre rahatlıkla "en sevdiğim MFÖ şarkısı" diyebileceğim bu şarkı aynı zamanda Türk pop müziği tarihinin de en sıra dışı ve en eğlenceli örneklerinin başında geliyor. Sizlerden ricam şarkıya aşina değilseniz recap ile sınırlı kalmayıp baştan sona dinlemeniz. Şarkı aynı zamanda bir hikaye anlattığı için bütün olarak dinlemek çok daha anlamlı olacaktır...
2.49 - 4.30
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @cehennet @dreamy @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf @eskici @Çiğdem @cookies
Rakibine yardım edeni de ilk kez görüyorum.mfö adamlarının klibi yerine youtuber çocuklarının yaptığı klibi niye kullanıyorsun@kerem @Emre Ozansoy
Söz mü?Buradayım
Sonuç gecesinden bahsettim zatenbüyük ihtimal burada olurum
------
Büyük jüri yap beni
16 milyon görüntüleme almış.mfö adamlarının klibi yerine youtuber çocuklarının yaptığı klibi niye kullanıyorsun@kerem @Emre Ozansoy
Daha eğlenceli ve şarkının ruhuna uygun. MFÖ'nün klibi dönemi gereği tarihi eser bir konser klibi gibi maalesef.mfö adamlarının klibi yerine youtuber çocuklarının yaptığı klibi niye kullanıyorsun@kerem @Emre Ozansoy
Görüntüleme ile oyların çoğu zaman ters orantılı olduğunu söylemiş miydim?16 milyon görüntüleme almış.
Hayır.Görüntüleme ile oyların çoğu zaman ters orantılı olduğunu söylemiş miydim?
Artık öğrenmiş oldun.Hayır.
İyide bu şarkı yarışması, klip yarışması değil ki.Artık öğrenmiş oldun.
Onu söylemedim zaten. Sadece izlenme oranları ile oyların ters orantılı olabileceğini kastetmiştim.İyide bu şarkı yarışması, klip yarışması değil ki.
Benimde aslında @Çiğdem'e söylemem gerekiyordu.Onu söylemedim zaten. Sadece izlenme oranları ile oyların ters orantılı olabileceğini kastetmiştim.
Forum rap sevmiyor benden söylemesi.İşte daha önceden gayet de iyi hatırladığım bir şarkı çıktı.
Hay onu sevmezler, bunu sevmezler, şunu sevmezler hiç bir şey seven yokForum rap sevmiyor benden söylemesi.
Görüntüleme ile oyların çoğu zaman ters orantılı olduğunu söylemiş miydim?
Daha eğlenceli ve şarkının ruhuna uygun. MFÖ'nün klibi dönemi gereği tarihi eser bir konser klibi gibi maalesef.İzlenme olarak da 5 kat fark var zaten.
Aaa bilmiyorum ben kendi adıma kendi adamımın klibini kullanırdım birde racaplarda izlenme sayısının hiçbir önemi yokki hepsinin 0-100 arası falan oluyor görüntülenme16 milyon görüntüleme almış.
Bak bu recap meselesi de doğru.Aaa bilmiyorum ben kendi adıma kendi adamımın klibini kullanırdım birde racaplarda izlenme sayısının hiçbir önemi yokki hepsinin 0-100 arası falan oluyor görüntülenme
Sertab'la yarışsaydın bu turları çok rahat geçerdin.Hay onu sevmezler, bunu sevmezler, şunu sevmezler hiç bir şey seven yokSondan 2.'lik yeter bana
Beterin beteri var.Yeterde artar son 2 kardeşim yaaHay onu sevmezler, bunu sevmezler, şunu sevmezler hiç bir şey seven yokSondan 2.'lik yeter bana
Onu rezerve etmek isterim All Star olursa ama kim bilir kapan kapmıştır, başka bir aday var aklımda o olmasa bile güçlüSertab'la yarışsaydın bu turları çok rahat geçerdin.
Bu yarışmalar yazlarımı oluyor ?Sertab'la yarışsaydın bu turları çok rahat geçerdin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?