eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 10. Sezon 8. Hafta

Öncelikle Güllerin İçinden'e vermiş olduğunuz güzel puanlar için hepinize tekrar teşekkürler. Bu haftaki şarkımız MFÖ'nün en sevilen şarkılarından, 90'ların başında çıkmış olmasına rağmen yılların eskitemediği, şu sıralar YouTube'daki en yüksek dinlenme sayısına sahip MFÖ klasiği olan "Ali Desidero"

Kişisel zevkime göre rahatlıkla "en sevdiğim MFÖ şarkısı" diyebileceğim bu şarkı aynı zamanda Türk pop müziği tarihinin de en sıra dışı ve en eğlenceli örneklerinin başında geliyor. Sizlerden ricam şarkıya aşina değilseniz recap ile sınırlı kalmayıp baştan sona dinlemeniz. Şarkı aynı zamanda bir hikaye anlattığı için bütün olarak dinlemek çok daha anlamlı olacaktır...

2.49 - 4.30

@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @cehennet @dreamy @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf @eskici @Çiğdem @cookies
mfö adamlarının klibi yerine youtuber çocuklarının yaptığı klibi niye kullanıyorsun :A :A :A @kerem @Emre Ozansoy

• Güldürdün
Reactions: eskici and Çiğdem
  • Güldürdün
Reactions: Çiğdem
Görüntüleme ile oyların çoğu zaman ters orantılı olduğunu söylemiş miydim? :A
Daha eğlenceli ve şarkının ruhuna uygun. MFÖ'nün klibi dönemi gereği tarihi eser bir konser klibi gibi maalesef. :A İzlenme olarak da 5 kat fark var zaten. :A
16 milyon görüntüleme almış. :A
Aaa bilmiyorum ben kendi adıma kendi adamımın klibini kullanırdım birde racaplarda izlenme sayısının hiçbir önemi yokki hepsinin 0-100 arası falan oluyor görüntülenme :A :A :A