eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 10. Sezon 8. Hafta

MS etiket listesinden çıkmak istediğimi belirtmiştim daha önce teşekkürler @kerem
Hemen çıkarıyorum, daha önce belirttiğini hatırlayamadım. Yarışmaya mı küstün?

------

Sen kaç yaşındasın ki

------

Teşekkür ederim rahmetli sokak sanatı ve türevleri görseydi keşke
Senin Umut'tan aşağı kalır bir yanın yok bir kere, o konuda hemfikiriz.

------

Üstteki şarkısını biliyorum ama hiç kulaklık takıp ay bu şarkıyı dinleyeyim denedim
alttakini bilmiyorum
İkisini de bilmiyorum. 😱
2000'lerin en popüler kadın şarkıcılarındandı. Neden piyasadan silindi bende bilmiyorum ama özellikle en üstteki şarkısı her yerde çalıyordu.

------

Yalnız @batuhankaralar için son 1 saat. Gelmezse şarkısını ben seçeceğim ve -15 puan alacak maalesef.

Son düzenleme:
MusicSurvivor 10. Sezon 8. Hafta eleme heyecanıyla devam ediyor! 18 yarışmacıyla bu serüvene başladık ve şimdi 12 yarışmacımızla yolumuza devam ediyoruz. Bu hafta yine aramızdan bir yarışmacımız daha veda edecek ve bunun kim olacağına siz karar vereceksiniz! Oylarınızı eksik etmemenizi diliyor ve an itibariyle oylamayı başlatıyorum!

1. maNga & Yıldız Tilbe - Hani Biz
  2. Serdar Ortaç - İsmi Lazım Değil
  3. Candan Erçetin - Çapkın
  4. Model - Bir Melek Vardı
  5. MFÖ - Ali Desidero
  6. Teoman - Kupa Kızı ve Sinek Valesi
  7. Merve Özbey - Tebrikler
  8. Pinhani - Yitirmeden
  9. Mor ve Ötesi - Küçük Sevgilim
  10. Hadise - Biz Burdayız
  11. Tarkan - Hüp
  12. Edis & Emina - Güzelliğine
- Şarkı Listesi -

@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @cehennet @dreamy @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf @eskici @Çiğdem @cookies @S.G.A.T.

En düşük 2 verebiliyoruz değil mi biz?

Reactions: kerem
@xemrexxx bu hafta oylamayı unutma lütfen.

Reactions: The_Erinch
1 nunaram ve son nunaram belli. Gerisi belirsiz
kararsızım. Kalsın bugünlük

Reactions: Gerekli24
Hadi bakalım bu hafta kaç final puanı alacağız.

Reactions: Emre Ozansoy