eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 10. Sezon 8. Hafta

39 yaşındasın demek benden 10 yaş büyüksün sana abi demem merak etme yaşın çıkmasın mazallah kalp, tansiyon, şeker olur falan aman aman :A
Ahahahah takıntısı olan biri değilim yaş olaylarına takılsam burada ruh gibi gezerdim.. Çok şükür içim daha gerilerden geliyor.. Sadece kimlikde 1982 yazıyor 😉😉😉

Hayatta herşeyi takınca hayat zehir olabiliyor. Cool olmakda pek amaçlarım arasında değil. 😉😉😉😉😉😉
Neyse yeter sana takıldığım içim karardı bu cevaplarla @Angelica mesela 68 yaşında o bile daha eğlendirirdi beni :A SAĞLICAKLA KAL SEVGİLİ ERİNÇ azıcık takıldım helal et. :A

Neyse yeter sana takıldığım içim karardı bu cevaplarla @Angelica mesela 68 yaşında o bile daha eğlendirirdi beni :A SAĞLICAKLA KAL SEVGİLİ ERİNÇ azıcık takıldım helal et. :A
Sıkıntı yok, 2 yıl sonra en uzun diyoloğumuz oldu 🤭🤭😁😁 Herzaman beklerim 🤣

Sıkıntı yok, 2 yıl sonra en uzun diyoloğumuz oldu 🤭🤭😁😁 Herzaman beklerim 🤣
Ben sararım ara sıra sana ben 2 yıldır foruma girmiyorum ki benim en aktif zamanlarim çok güzel kavga ettiğim zamanlarımdır forumun en şaha kalkan yılları :A @bazinga bilir :F

Ben sararım ara sıra sana ben 2 yıldır foruma girmiyorum ki benim en aktif zamanlarim çok güzel kavga ettiğim zamanlarımdır forumun en şaha kalkan yılları :A @bazinga bilir :F
Eh, tabi artık ilgilenmen gereken bir 40bin kişi var 😊😊 O tarafta yolun açık olsun, umarım dahada başarılı olursun. Arada Melek Marulum der sana oradan biliyorum 😁😁 Takılmanda sorun yok 😇😃