The_Erinch
Favori Üye
🙏🙏🙏 Çözebilirsin umarım, sağlığın yerinde, sevdiklerin yanında olsun 🙏Duyarlılığından ötürü Teşekkürler büyük bir sorun değil onuda umuyorum çözeceğim 😊
🙏🙏🙏 Çözebilirsin umarım, sağlığın yerinde, sevdiklerin yanında olsun 🙏Duyarlılığından ötürü Teşekkürler büyük bir sorun değil onuda umuyorum çözeceğim 😊
Çok teşekkürler cümlemizin inşallah 🙏🙏🙏🙏🙏 Çözebilirsin umarım, sağlığın yerinde, sevdiklerin yanında olsun 🙏
Ne kadar sıkıcı bir muhabbet dede gibi konuşmuşsunuz takılmak istedim @Turkuazz🙏🙏🙏 Çözebilirsin umarım, sağlığın yerinde, sevdiklerin yanında olsun 🙏
Hiç sorma ya biraz o tarz konuşmuşuz haklısınNe kadar sıkıcı bir muhabbet dede gibi konuşmuşsunuz takılmak istedim @Turkuazz
Cansın sen bu forumdaki en güzel insanlardan birisin net yani.Hiç sorma ya biraz o tarz konuşmuşuz haklısın
Çok teşekkürler saol tartışmasız sendeCansın sen bu forumdaki en güzel insanlardan birisin net yani.
Sen kaç yaşındasın ki@Turkuazz Ehhhh bazen yaş kendini gösteriyor Deniz Bey... Sağlık dilemek ne zamandan beri sıkıcı oldu 🤭🤭🤭🤭🤭
Teşekkür ederim rahmetli sokak sanatı ve türevleri görseydi keşkeÇok teşekkürler saol tartışmasız sende
1982 doğumluyum 😉Sen kaç yaşındasın ki
------
Teşekkür ederim rahmetli sokak sanatı ve türevleri görseydi keşke
Ben de diyorum neden Buz Devri'ni çok seviyor 🥶1982 doğumluyum 😉
Laaa sanki yaşımı bilmiyorda girdi araya 🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭Ben de diyorum neden Buz Devri'ni çok seviyor 🥶
39 yaşındasın demek benden 10 yaş büyüksün sana abi demem merak etme yaşın çıkmasın mazallah kalp, tansiyon, şeker olur falan aman aman1982 doğumluyum 😉
Ahahahah takıntısı olan biri değilim yaş olaylarına takılsam burada ruh gibi gezerdim.. Çok şükür içim daha gerilerden geliyor.. Sadece kimlikde 1982 yazıyor 😉😉😉39 yaşındasın demek benden 10 yaş büyüksün sana abi demem merak etme yaşın çıkmasın mazallah kalp, tansiyon, şeker olur falan aman aman
Göz kırpınca hem cool hem de hayatta hiçbir şeyi takmamış mi oluyorsunAhahahah takıntısı olan biri değilim yaş olaylarına takılsam burada ruh gibi gezerdim.. Çok şükür içim daha gerilerden geliyor.. Sadece kimlikde 1982 yazıyor 😉😉😉
Hayatta herşeyi takınca hayat zehir olabiliyor. Cool olmakda pek amaçlarım arasında değil. 😉😉😉😉😉😉Göz kırpınca hem cool hem de hayatta hiçbir şeyi takmamış mi oluyorsun
Neyse yeter sana takıldığım içim karardı bu cevaplarla @Angelica mesela 68 yaşında o bile daha eğlendirirdi beni SAĞLICAKLA KAL SEVGİLİ ERİNÇ azıcık takıldım helal et.Hayatta herşeyi takınca hayat zehir olabiliyor. Cool olmakda pek amaçlarım arasında değil. 😉😉😉😉😉😉
Sıkıntı yok, 2 yıl sonra en uzun diyoloğumuz oldu 🤭🤭😁😁 Herzaman beklerim 🤣Neyse yeter sana takıldığım içim karardı bu cevaplarla @Angelica mesela 68 yaşında o bile daha eğlendirirdi beni SAĞLICAKLA KAL SEVGİLİ ERİNÇ azıcık takıldım helal et.
Ben sararım ara sıra sana ben 2 yıldır foruma girmiyorum ki benim en aktif zamanlarim çok güzel kavga ettiğim zamanlarımdır forumun en şaha kalkan yılları @bazinga bilirSıkıntı yok, 2 yıl sonra en uzun diyoloğumuz oldu 🤭🤭😁😁 Herzaman beklerim 🤣
Eh, tabi artık ilgilenmen gereken bir 40bin kişi var 😊😊 O tarafta yolun açık olsun, umarım dahada başarılı olursun. Arada Melek Marulum der sana oradan biliyorum 😁😁 Takılmanda sorun yok 😇😃Ben sararım ara sıra sana ben 2 yıldır foruma girmiyorum ki benim en aktif zamanlarim çok güzel kavga ettiğim zamanlarımdır forumun en şaha kalkan yılları @bazinga bilir