41+ diyelimEh, tabi artık ilgilenmen gereken bir 40bin kişi var 😊😊 O tarafta yolun açık olsun, umarım dahada başarılı olursun. Arada Melek Marulum der sana oradan biliyorum 😁😁 Takılmanda sorun yok 😇😃
41+ diyelimEh, tabi artık ilgilenmen gereken bir 40bin kişi var 😊😊 O tarafta yolun açık olsun, umarım dahada başarılı olursun. Arada Melek Marulum der sana oradan biliyorum 😁😁 Takılmanda sorun yok 😇😃
İsabet olmuş.@Billy Kane bu sezon Petek Dinçöz ile katılacaktı ama tatile gittiği için başvuruları kaçırdı. @Çiğdem @Maskeli Fedai @xemrexxx @Alos @serhatt @slhttnmtl @Emre Ozansoy @Özgür @eskici @phoebebuffay
Hemen çıkarıyorum, daha önce belirttiğini hatırlayamadım. Yarışmaya mı küstün?MS etiket listesinden çıkmak istediğimi belirtmiştim daha önce teşekkürler @kerem
Senin Umut'tan aşağı kalır bir yanın yok bir kere, o konuda hemfikiriz.Sen kaç yaşındasın ki
------
Teşekkür ederim rahmetli sokak sanatı ve türevleri görseydi keşke
Üstteki şarkısını biliyorum ama hiç kulaklık takıp ay bu şarkıyı dinleyeyim denedim alttakini bilmiyorum
2000'lerin en popüler kadın şarkıcılarındandı. Neden piyasadan silindi bende bilmiyorum ama özellikle en üstteki şarkısı her yerde çalıyordu.İkisini de bilmiyorum. 😱
-15 yoldaydı. Hızır gibi yetiştin.Bu hafta Emina Jahovic ile düetimiz olan "Güzelliğine" ile puanlarınızı bekliyorum
Recap 0:17 -1:32
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @cehennet @dreamy @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf @eskici @Çiğdem @cookies @S.G.A.T.
İki şarkı arasında kararsız kaldım yoksa süreyi biliyorum-15 yoldaydı. Hızır gibi yetiştin.
Diğeri hangi şarkıydı?İki şarkı arasında kararsız kaldım yoksa süreyi biliyorum
En düşük 2 verebiliyoruz değil mi biz?MusicSurvivor 10. Sezon 8. Hafta eleme heyecanıyla devam ediyor! 18 yarışmacıyla bu serüvene başladık ve şimdi 12 yarışmacımızla yolumuza devam ediyoruz. Bu hafta yine aramızdan bir yarışmacımız daha veda edecek ve bunun kim olacağına siz karar vereceksiniz! Oylarınızı eksik etmemenizi diliyor ve an itibariyle oylamayı başlatıyorum!
- Şarkı Listesi -
- maNga & Yıldız Tilbe - Hani Biz
- Serdar Ortaç - İsmi Lazım Değil,
- Candan Erçetin - Çapkın
- Model - Bir Melek Vardı
- MFÖ - Ali Desidero
- Teoman - Kupa Kızı ve Sinek Valesi
- Merve Özbey - Tebrikler
- Pinhani - Yitirmeden
- Mor ve Ötesi - Küçük Sevgilim
- Hadise - Biz Burdayız
- Tarkan - Hüp
- Edis & Emina - Güzelliğine
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @cehennet @dreamy @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf @eskici @Çiğdem @cookies @S.G.A.T.
Bu haftayıda geçer umarım bu adamda bu şarkısına yüksek vereceğim 🥰🥰 @kerem Bildiğim alt tarafı 2 şarkısı var biri bu, 2 aydır diyorum 🤭🤭🤭
@xemrexxx bu hafta oylamayı unutma lütfen.MusicSurvivor 10. Sezon 8. Hafta eleme heyecanıyla devam ediyor! 18 yarışmacıyla bu serüvene başladık ve şimdi 12 yarışmacımızla yolumuza devam ediyoruz. Bu hafta yine aramızdan bir yarışmacımız daha veda edecek ve bunun kim olacağına siz karar vereceksiniz! Oylarınızı eksik etmemenizi diliyor ve an itibariyle oylamayı başlatıyorum!
- Şarkı Listesi -
- Serdar Ortaç - İsmi Lazım Değil,
- MFÖ - Ali Desidero
- Pinhani - Yitirmeden
- Hadise - Biz Burdayız
- Tarkan - Hüp
Hayır hepsi çalışıyor.
Evet.En düşük 2 verebiliyoruz değil mi biz?
Bende maksimum 3 şarkısını biliyorum zaten.Bu haftayıda geçer umarım bu adamda bu şarkısına yüksek vereceğim 🥰🥰 @kerem Bildiğim alt tarafı 2 şarkısı var biri bu, 2 aydır diyorum 🤭🤭🤭
Hadi bakalım bu hafta kaç final puanı alacağız.MusicSurvivor 10. Sezon 8. Hafta eleme heyecanıyla devam ediyor! 18 yarışmacıyla bu serüvene başladık ve şimdi 12 yarışmacımızla yolumuza devam ediyoruz. Bu hafta yine aramızdan bir yarışmacımız daha veda edecek ve bunun kim olacağına siz karar vereceksiniz! Oylarınızı eksik etmemenizi diliyor ve an itibariyle oylamayı başlatıyorum!
- Şarkı Listesi -
- Serdar Ortaç - İsmi Lazım Değil
- MFÖ - Ali Desidero
- Pinhani - Yitirmeden
- Hadise - Biz Burdayız
- Tarkan - Hüp