Emre Ozansoy
Moderatör
İntikam soğuk yenen yemektir.
İntikam soğuk yenen yemektir.
Olmaz olur mu hiç 😱Yani çok beğendiğim bir şarkı değil.Şıkıdım (Hepsi Senin mi?) listende var mı bu arada, merak ettim.
Çoğu şarkısını seviyorum. 😱
Hayır canım Sertab fanıyım ama Yıldız ablamızı da çok severizYıldız fanısın yani?
Güzel ama ilk 6 haftadaki şarkıların kadar beğendiğimi söyleyemeceğim doğrusu. Geçen haftaki şarkın çok iddialı olmasa da güzeldi ama puan olarak düşük kalmıştı. Bu hafta ne olur, bilemiyorum şu an. 1-2 kez daha dinleyeceğim şarkıları zaten.@phoebebuffay hazır elin değmişken banada yorum yap ☺️😃 @Tolstoyevski
Bu hafta atlamışım.Olmaz olur mu hiç 😱
Şaşırdım genelde düşük puan ya da hiç harika atmadığın için
Ben bu hafta Hayırsız dan daha iyi neticeleneceğine inanıyorum ama forumun sağı solu belli değil. Klibim çok güzel ☺️ Tabi en iyi klip yarışması değil ama klipde etkileyebiliyor. @kerem @Emre Ozansoy @phoebebuffay @slhttnmtl
Biz sadece şarkı alanında yarışmıyoruz saha dısındada savasımız var aslında ms bitince bize bir savas madalyası falan şampiyonluk haricinde verilebilirSerdar'ın artık bir final puanı alması gerek.
Bu haftalarda kullanırsın diye düşünüyordum, kullanmayınca acaba listende yok mu diye bir sorayım dedim. Severim o şarkıyı.Olmaz olur mu hiç 😱
Şaşırdım genelde düşük puan ya da hiç harika atmadığın için
Geçen sene Yıldız Tilbe'nin Şebnem Ferah'a kaybettiği finalden sonra ben her şeyi beklerim forumdan. :bilmem.Ben bu hafta Hayırsız dan daha iyi neticeleneceğine inanıyorum ama forumun sağı solu belli değil. Klibim çok güzel ☺️ Tabi en iyi klip yarışması değil ama klipde etkileyebiliyor. @kerem @Emre Ozansoy @phoebebuffay @slhttnmtl
Reklam amaçlı dimi buBiz sadece şarkı alanında yarışmıyoruz saha dısındada savasımız var aslında ms bitince bize bir savas madalyası falan şampiyonluk haricinde verilebilir@kerem @slhttnmtl @The_Erinch @xemrexxx @serhatt @eskici @Maskeli Fedai @Sherlock @MasacRE @Alos @Gerekli24
Bu haftalar adına az erken değil mi :SBu haftalarda kullanırsın diye düşünüyordum, kullanmayınca acaba listende yok mu diye bir sorayım dedim. Severim o şarkıyı.
Ben bunu önceden oylamamış mıydım be
Şarkının güzelliği, klibin güzelliği.
Ben daha iyilerini seçicemŞarkının güzelliği, klibin güzelliği.
Bu viraj kritik, geçebilirsem Pis 7 liye başlıyorum.. Hayırlısı artık 🙏😇 @Çiğdem @Tolstoyevski @kerem @Emre OzansoyGüzel ama ilk 6 haftadaki şarkıların kadar beğendiğimi söyleyemeceğim doğrusu. Geçen haftaki şarkın çok iddialı olmasa da güzeldi ama puan olarak düşük kalmıştı. Bu hafta ne olur, bilemiyorum şu an. 1-2 kez daha dinleyeceğim şarkıları zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?