Emre Ozansoy
Moderatör
İntikam soğuk yenen yemektir. Zevkli olur cidden.
İntikam soğuk yenen yemektir. Zevkli olur cidden.
Olmaz olur mu hiç 😱Yani çok beğendiğim bir şarkı değil. Şıkıdım (Hepsi Senin mi?) listende var mı bu arada, merak ettim.
Çoğu şarkısını seviyorum. 😱
Hayır canım Sertab fanıyım ama Yıldız ablamızı da çok severizYıldız fanısın yani?
Güzel ama ilk 6 haftadaki şarkıların kadar beğendiğimi söyleyemeceğim doğrusu. Geçen haftaki şarkın çok iddialı olmasa da güzeldi ama puan olarak düşük kalmıştı. Bu hafta ne olur, bilemiyorum şu an. 1-2 kez daha dinleyeceğim şarkıları zaten.@phoebebuffay hazır elin değmişken banada yorum yap ☺️😃 @Tolstoyevski
Bu hafta atlamışım. Telefonda olduğum zamana denk gelmiş sanırım.Olmaz olur mu hiç 😱
Şaşırdım genelde düşük puan ya da hiç harika atmadığın için
Ben bu hafta Hayırsız dan daha iyi neticeleneceğine inanıyorum ama forumun sağı solu belli değil. Klibim çok güzel ☺️ Tabi en iyi klip yarışması değil ama klipde etkileyebiliyor. @kerem @Emre Ozansoy @phoebebuffay @slhttnmtlAaa gelebilir dedim bende candanla serdardan biri olsada olur @The_Erinch @kerem
Biz sadece şarkı alanında yarışmıyoruz saha dısındada savasımız var aslında ms bitince bize bir savas madalyası falan şampiyonluk haricinde verilebilir @kerem @slhttnmtl @The_Erinch @xemrexxx @serhatt @eskici @Maskeli Fedai @Sherlock @MasacRE @Alos @Gerekli24Serdar'ın artık bir final puanı alması gerek.
Bu haftalarda kullanırsın diye düşünüyordum, kullanmayınca acaba listende yok mu diye bir sorayım dedim. Severim o şarkıyı.Olmaz olur mu hiç 😱
Şaşırdım genelde düşük puan ya da hiç harika atmadığın için
Son anda Şebnem demiştin. @Yiğitt şoka girmişti.Ben mi yapmışım
Geçen sene Yıldız Tilbe'nin Şebnem Ferah'a kaybettiği finalden sonra ben her şeyi beklerim forumdan. :bilmem. Ama bu hafta şarkı cidden çok iyi.Ben bu hafta Hayırsız dan daha iyi neticeleneceğine inanıyorum ama forumun sağı solu belli değil. Klibim çok güzel ☺️ Tabi en iyi klip yarışması değil ama klipde etkileyebiliyor. @kerem @Emre Ozansoy @phoebebuffay @slhttnmtl
Reklam amaçlı dimi buBiz sadece şarkı alanında yarışmıyoruz saha dısındada savasımız var aslında ms bitince bize bir savas madalyası falan şampiyonluk haricinde verilebilir @kerem @slhttnmtl @The_Erinch @xemrexxx @serhatt @eskici @Maskeli Fedai @Sherlock @MasacRE @Alos @Gerekli24
Bu haftalar adına az erken değil mi :S @Maskeli FedaiBu haftalarda kullanırsın diye düşünüyordum, kullanmayınca acaba listende yok mu diye bir sorayım dedim. Severim o şarkıyı.
Ben bunu önceden oylamamış mıydım be
Şarkının güzelliği, klibin güzelliği.
Ben daha iyilerini seçicemŞarkının güzelliği, klibin güzelliği.
Bu viraj kritik, geçebilirsem Pis 7 liye başlıyorum.. Hayırlısı artık 🙏😇 @Çiğdem @Tolstoyevski @kerem @Emre OzansoyGüzel ama ilk 6 haftadaki şarkıların kadar beğendiğimi söyleyemeceğim doğrusu. Geçen haftaki şarkın çok iddialı olmasa da güzeldi ama puan olarak düşük kalmıştı. Bu hafta ne olur, bilemiyorum şu an. 1-2 kez daha dinleyeceğim şarkıları zaten.