eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 10. Sezon 8. Hafta Sonuçları

En Çok Hangi Yarışmacı/Şarkıcı Elendiği İçin Üzüldünüz?

• Kullanılan toplam oy
    31
  • Anket kapatılmış .
big-bang-theroy-stressed.gif

SON PUAN DURUMUNA GELDİK! KİM ELENECEK?

- 4. Puan Durumu -

235 | Teoman

217 | Tarkan
208 | Mor ve Ötesi

197 | maNga
197 | Model
193 | Pinhani

177 | Serdar Ortaç
175 | MFÖ
169 | Merve Özbey

144 | Edis
144 | Candan Erçetin
140 | Hadise

@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @cehennet @dreamy @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf @eskici @Çiğdem @cookies @S.G.A.T.
@bazinga ı niye koydun resme admin diyemi :A :A :A

• Güldürdün
Reactions: kerem and bazinga
Ne yapacak Allah aşkına, odaya kapatıp işkence mi edecek? Düzgün bir şekilde ayrıldılar, ama Sibil kaldıramadı. Nasıl kaldıramadı ise YouTube'da Burak'ı kötüleyen ne kadar yorum varsa beğeniyordu ve Burak'ı kötü göstermek için elinden geleni yapıyordu. Ha birde YouTube videolarında Burak'ı etiketliyordu izlenmek için. :F
Allah bu fan aklından herkese versin, olay odaya kapatıp işkence etmek değil ama ezmek var. :A Hem çiftken çıkarları için ikisi de böyle bir yola başvurabilir ama yoook Burak melek Sibil şeytan. :F

• Güldürdün
Reactions: Emre Ozansoy
@Gerekli24 ve @EmreCan 'ın 1 puanları yüzünden birincilik şansı pek kalmadı, umarım @phoebebuffay 'ye kaptırmayız ikinciliği bari. :( @Maskeli Fedai

• Üzücü
Reactions: phoebebuffay
Artık farklı bir ismin final puanı alma zamanı geldi. :A Pinhani inşallah alacak. :Z

• Beğendim
Reactions: Gerekli24
Büyük ihtimalle haftaya yine düşeriz gibi :A
Harika bir puan, teşekkürler. 🌸 @Gerekli24
Hep böyle gel hep böyle harika olur :A
bu hafta ki Konumum gereği iyi puan; teşekkürler @Gerekli24
Umarım elenmezsin abi
Her zamanki gibi umarım bozmaz şarkılar :A
Teşekkürler @Gerekli24 :bhr: Pinhani'ye yorumunu merak ettim hep güzel şeyler yazıyordun. :A
Şarkı ilerledikçe kendini giderek çekti sadece recapten dinlediğim için bitince ne güzel gidiyordu niye bitti dedim.
@Gerekli24 teşekkür etmiştim zaten ama yeniden teşekkürler. :A
------

Elensen @kerem mizah amaçlı sürekli bunun imasını yapmazdı diye düşünüyorum. :A
İyi yemedin blöfü :A
@Gerekli24 ve @EmreCan 'ın 1 puanları yüzünden birincilik şansı pek kalmadı, umarım @phoebebuffay 'ye kaptırmayız ikinciliği bari. :( @Maskeli Fedai
Kusura bakma çok cringe buldum bu hafta zaten her hafta final puanı alıyorsun :A

@Emre Ozansoy daha iyi misin? :A

En azından @slhttnmtl @The_Erinch ve @batuhankaralar kadar kötü değilsindir herhalde. :A
------

@Cervantes
12 Puan : MFÖ - Ali Desidero
11 Puan : Tarkan - Hüp
10 Puan : Merve Özbey - Tebrikler
9 Puan: Candan Erçetin - Çapkın
8 Puan : Serdar Ortaç - İsmi Lazım Değil
7 Puan : Pinhani - Yitirmeden
6 Puan : MaNga & Yıldız Tilbe - Hani Biz
5 Puan : Teoman - Kupa Kızı ve Sinek Valesi
4 Puan : Mor ve Ötesi - Küçük Sevgilim
3 Puan : Hadise - Biz Burdayız
2 Puan : Model - Bir Melek Vardı
1 Puan : Edis & Emina - Güzelliğine

Büyük ihtimalle haftaya yine düşeriz gibi :A

Hep böyle gel hep böyle harika olur :A

Umarım elenmezsin abi

Her zamanki gibi umarım bozmaz şarkılar :A

Şarkı ilerledikçe kendini giderek çekti sadece recapten dinlediğim için bitince ne güzel gidiyordu niye bitti dedim.

İyi yemedin blöfü :A

Kusura bakma çok cringe buldum bu hafta zaten her hafta final puanı alıyorsun :A
Yine çok güzel bir yorum. :bhr:

• Harika
Reactions: Gerekli24