11 Şubat 2025 Salı Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Bahar - 34. Bölüm | Show TV

• Bir Gece Masalı - 21. Bölüm | ATV

• Mehmed: Fetihler Sultanı - 34. Bölüm | TRT 1

• Survivor 2025 All Star - Gönüllüler | TV8

• Kral Kaybederse - Yeni Dizi | Star TV

• Diğer (Lütfen Belirtiniz)

• TV İzlemeyeceğim/İzlemedim

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

mesmeso

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
10,921
Puanı
860
1716390341161-png.127045

1716390361387-png.127046

• Beğendim
Reactions: Angelica
bir gece masali .
sonrasinda da , ilk 2 bolumune sans verecegim den dolayi - kral kaybederse.

#KralKaybederse 1. Bölüm
Total | (9) | 4,09
AB | (3) | 5,23
ABC1 | (4) | 5,51

#Bahar 34. Bölüm
Total | (2) | 6,07
AB | (1) | 6,80
ABC1 | (1) | 7,27

#MehmedFetihlerSultanı 34. Bölüm
Total | (6) | 4,75
AB | (2) | 5,99
ABC1 | (3) | 5,63

#Survivor2025 36. Bölüm
Total | (4) | 5,17
AB | (5) | 3,91
ABC1 | (6) | 5,16

#BirGeceMasalı 21. Bölüm
Total | (3) | 5,48
AB | (21) | 1,40
ABC1 | (9) | 3,89

#Gelin Kanal7 19:00
Total | (14) | 3,16
AB | (25) | 1,21
ABC1 | (21) | 2,06

Kaynak: Deniz TURAL Twitter DTural

Son düzenleme:
  • İlginç
Reactions: Yakamoz-Asi
#KralKaybederse 1. Bölüm
Total | (9) | 4,09
AB | (3) | 5,23
ABC1 | (4) | 5,51

#Bahar 34. Bölüm
Total | (2) | 6,07
AB | (1) | 6,80
ABC1 | (1) | 7,27

#MehmedFetihlerSultanı 34. Bölüm
Total | (6) | 4,75
AB | (2) | 5,99
ABC1 | (3) | 5,63

#Survivor2025 36. Bölüm
Total | (4) | 5,17
AB | (5) | 3,91
ABC1 | (6) | 5,16

#BirGeceMasalı 21. Bölüm
Total | (3) | 5,48
AB | (21) | 1,40
ABC1 | (9) | 3,89

#Gelin Kanal7 19:00
Total | (14) | 3,16
AB | (25) | 1,21
ABC1 | (21) | 2,06

Kaynak: Deniz TURAL Twitter DTural
Bir Gece Masalı'nın akıbetini merak ediyorum, AB'si fiyasko resmen. Bence final yapabilir sezon sonu.

atv yine Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'dan sonra dikiş tutturamadı, hüsrana uğradı diyebiliriz (Destan tek sezon, BBCS zorla ite ite, şimdi de Bir Gece Masalı).

Kral Kaybederse en azından Sen Ağlama İstanbul'dan daha iyi oranlar almış. Şimdi cumartesi ne olacak görmek lazım.

Bahar ve Mehmed herhalde devam eder uzun bir süre daha, en azından 1 sezon daha.

• Beğendim
Reactions: cookies
Piyasada bir sürü genç yetenekli isim varken yine birileri yaşlı olmalarına rağmen genç karakterleri oynamaya çalışıyor. Hadi bir güzelliği olsa neyse o da yok. Güzellik yok, yetenek eh işte, role uygunluk yok ama hâlâ baş rol. Ondan sonra torpilli, menajer desteklemesi deyince "siz kadın düşmanlığı yapıyorsunuz" diye ağlıyorlar. Önce sizin kendinize, mesleğinize, meslektaşlarınıza saygınız olsun sonrası zaten kendiliğinden gelir.

Piyasada bir sürü genç yetenekli isim varken yine birileri yaşlı olmalarına rağmen genç karakterleri oynamaya çalışıyor. Hadi bir güzelliği olsa neyse o da yok. Güzellik yok, yetenek eh işte, role uygunluk yok ama hâlâ baş rol. Ondan sonra torpilli, menajer desteklemesi deyince "siz kadın düşmanlığı yapıyorsunuz" diye ağlıyorlar. Önce sizin kendinize, mesleğinize, meslektaşlarınıza saygınız olsun sonrası zaten kendiliğinden gelir.
İmza + kaşe

• Beğendim
Reactions: mesmeso
Bu söze Halit Ergenç'i de eklemek lazım,
evet yetenekli bir oyuncu ama bu rol için yaşlı, role uygun değil,
saç eklemeler falan hiç saymıyorum...

Kendisinin menajeri de Ayşe Barım malum...

• Güldürdün
  • Beğendim
Reactions: mesmeso and cookies
Kral kaybetse de Halit Ergenç'i olan kazanıyor. :A Gerçi bu tarz yüksek bütçeli, star oyunculu işlerde merak unsuru çok etkili olduğu için ilk bölüm reytingleri olduğundan şişik gelebiliyor yani her şey senaryoya bağlı. Yine de sürpriz yapma potansiyelini de yabana atmamak lazım çünkü salı günleri bayağı sıkıcı geçiyor ve uzun zamandır taze bir kana ihtiyaç var.

Bahar şimdilik güzel direniyor umarım sonraki haftalarda da OGM'ye geçit vermeden yerini koruyabilir. Ben iki haftadır izleyemiyorum ama her şeye rağmen ekranda kalabilmesi önemli.

Bir Gece Masalı'nın AB'si 0'a düşecek az kaldı. :F Total'de 2. olup AB'de ilk 100'e giremeyen Fırat'ın Yazgısı hoş geldin. :A

Mehmed iki hafta önce Bahar'dan zirveyi almak üzereydi ama başaramadı bu saatten sonra benzer fırsat eline geçebilir mi şüpheli.

Hafta içi kötü giden Survivor bile 5 reyting almış ilginç..

• Güldürdün
Reactions: cookies
Kral kaybetse de Halit Ergenç'i olan kazanıyor. :A Gerçi bu tarz yüksek bütçeli, star oyunculu işlerde merak unsuru çok etkili olduğu için ilk bölüm reytingleri olduğundan şişik gelebiliyor yani her şey senaryoya bağlı. Yine de sürpriz yapma potansiyelini de yabana atmamak lazım çünkü salı günleri bayağı sıkıcı geçiyor ve uzun zamandır taze bir kana ihtiyaç var.

Bahar şimdilik güzel direniyor umarım sonraki haftalarda da OGM'ye geçit vermeden yerini koruyabilir. Ben iki haftadır izleyemiyorum ama her şeye rağmen ekranda kalabilmesi önemli.

Bir Gece Masalı'nın AB'si 0'a düşecek az kaldı. :F Total'de 2. olup AB'de ilk 100'e giremeyen Fırat'ın Yazgısı hoş geldin. :A

Mehmed iki hafta önce Bahar'dan zirveyi almak üzereydi ama başaramadı bu saatten sonra benzer fırsat eline geçebilir mi şüpheli.

Hafta içi kötü giden Survivor bile 5 reyting almış ilginç..
Mehmet dizisi hala fetihi işlememiş.İşleyince geçer bahar da kim bilir ne zaman işler

• Aynen
Reactions: Alemdar
Survivor o kadar olaylara rağmen az artmış. :D

Kral Kaybederse kötü başlamış. Total en azından 5 ile açmalıydı çünkü Halit faktörü vardı. O çok seviliyor. Hızla düşecektir bence. Bakalım şaşırtacak mı? İlk bölüm 1 saatini internetten izledim, akmadı bölüm maalesef.

Mehmed: Fetihler Sultanı düşse de halen çok iyi, tebrikler.

Bir Gece Masalı artsa da AB'si çok kötü.

Bahar'a helal olsun, 7.27'ye yükselmiş.