Cambaz ve Araf'ı da mı dinlemez insan?Bir derdim vardan başka popüler falan bilmem ben
------
Yeni şarkılar arasında güzel
Cambaz ve Araf'ı da mı dinlemez insan?Bir derdim vardan başka popüler falan bilmem ben
------
Oh sen beğendiysen herkes beğenirBir derdim vardan başka popüler falan bilmem ben
------
Belki dinlemişimdir ama isimden çıkaramadımCambaz ve Araf'ı da mı dinlemez insan?
Ne alakaOh sen beğendiysen herkes beğenir
işin özü hakikatını söylüyorumSen de oyla da bari Merve'ye yararı olsun
@Emre Ozansoy yorumu sana bırakıyorum. Bu ne biçim özel jüri?Belki dinlemişimdir ama isimden çıkaramadım
Ne alaka
Özel jüriliğimi sorgulamayı bırakın artık@Emre Ozansoy yorumu sana bırakıyorum. Bu ne biçim özel jüri?
Bir insan zevksiz olduğunu her daim belli eder mi ya, bir de gururlanıyor bu özelliğiyle. @eskiciZevksiz olduğun için olabilir mi? MvÖ bu hafta final puanını en çok hakedenlerden biriydi. İyi ki de aldı. @phoebebuffay
Sana yeni şarkı beğendirmek zorBelki dinlemişimdir ama isimden çıkaramadım
Ne alaka
Zevksiz olan ben değilim sizlersinizBir insan zevksiz olduğunu her daim belli eder mi ya, bir de gururlanıyor bu özelliğiyle. @eskici
Kiminin eskileri kiminin yenileri diyelimSana yeni şarkı beğendirmek zor
Kiminin parası kiminin hayır duası gibi olmuş buZevksiz olan ben değilim sizlersiniz
Kiminin eskileri kiminin yenileri diyelim
Biraz öyle olduKiminin parası kiminin hayır duası gibi olmuş bu
Ben @batuhankaralar şarkısını paylaştığında Çiğdem buna 1 verecek demiştim zaten. Bekliyordum bunu senden
Abi 2 haftadır çok düştü şarkıların. Ama sonraki haftalara iddialı şarkılarım var demiştin. Onlarla gelirsen tekrar yükselir puanın.Teşekkürler @MasacRE
Sana da puan beğendiremiyoruz, anca fena değil de@MasacRE fena değil
Mesajı farklı okumuşum sonradan anladımSen de oyla da bari Merve'ye yararı olsun
Bu hafta Topsuz Tufeksiz var seversinBen @batuhankaralar şarkısını paylaştığında Çiğdem buna 1 verecek demiştim zaten. Bekliyordum bunu senden
------
Abi 2 haftadır çok düştü şarkıların. Ama sonraki haftalara iddialı şarkılarım var demiştin. Onlarla gelirsen tekrar yükselir puanın.
Sana da puan beğendiremiyoruz, anca fena değil de
Sorgulanmayacak gibi değil ama.Özel jüriliğimi sorgulamayı bırakın artık
Topunu tüfeğini alıp gideceksin demek yarışmadanBu hafta Topsuz Tufeksiz var seversin