eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 10. Sezon 8. Hafta Sonuçları

En Çok Hangi Yarışmacı/Şarkıcı Elendiği İçin Üzüldünüz?

• Kullanılan toplam oy
    31
  • Anket kapatılmış .
@Tolstoyevski

BE65FCE3-19F4-4DE4-8393-C7217E8460D8.jpeg

@Gerekli24
Şarkılar bu hafta ortalama idi. Son saatlerde gönderdiğim için herkese açıklama yazamadım. İsteyen açıklanınca sebebini sorabilir.

12 puan Teoman - Kupa Kızı ve Sinek Valesi (Teoman'ın böyle sevdiğim tarz şarkıları geldikçe hep iyi puan alacak.)
11 puan Merve Özbey - Tebrikler
10 puan Mor ve Ötesi - Küçük Sevgilim
9 puan Pinhani - Yitirmeden
8 puan Model - Bir Melek Vardı
7 puan Serdar Ortaç - İsmi Lazım Değil (Serdar Ortaç o garip şarkıları yerine biraz daha böyle şarkılar çıkarsa daha iyi olur gibi :A)
6 puan maNga & Yıldız Tilbe - Hani Biz
5 puan Candan Erçetin - Çapkın
4 puan MFÖ - Ali Desidero
3 puan Edis & Emina - Güzelliğine (Şarkı hiç çekmedi.)
2 puan Hadise - Biz Burdayız (Böyle rap gibi şarkıları pek sevmiyorum.)
1 puan Tarkan - Hüp (Tarkan'ın sesi değil ama şarkı rezalet bu da bir şarkı yarışması sonuçta bir bakıma.)
------

4. puan durumu birazdan!
Daha geç bekliyordum kendimi :A

@Gerekli24 erken göndermiş oylarını, şaşılacak şey. 😱
Erken değil 7de gönderdim :A

@Gerekli24
Şarkılar bu hafta ortalama idi. Son saatlerde gönderdiğim için herkese açıklama yazamadım. İsteyen açıklanınca sebebini sorabilir.

12 puan Teoman - Kupa Kızı ve Sinek Valesi (Teoman'ın böyle sevdiğim tarz şarkıları geldikçe hep iyi puan alacak.)
7 puan Serdar Ortaç - İsmi Lazım Değil (Serdar Ortaç o garip şarkıları yerine biraz daha böyle şarkılar çıkarsa daha iyi olur gibi :A)
1 puan Tarkan - Hüp (Tarkan'ın sesi değil ama şarkı rezalet bu da bir şarkı yarışması sonuçta bir bakıma.)
------

4. puan durumu birazdan!
Teşekkürler @Gerekli24 :bhr: Pinhani'ye yorumunu merak ettim hep güzel şeyler yazıyordun. :A

Üst soldakini takma gereksizin biri, Burak ile Mustafa güzel bir yayın yapmıştı. :A İlk defa bu yayın sayesinde sevmiştim kendini, hatta klip konusunu bile açmıştım. :F @Çiğdem

Bu üst soldaki gereksiz biri olan SİBİL'e zamanında senin herif kötü mü davranıyormuş, eziyor muymuş ne. :A Adam ona yapmadığını bırakmasın ama gereksiz olan Sibil. :F

• Sinir Bozucu
Reactions: Emre Ozansoy
@Gerekli24

------

4. puan durumu birazdan!
@Gerekli24 teşekkür etmiştim zaten ama yeniden teşekkürler. :A
------

@phoebebuffay art arda 2-1-2 geldi, hala elenmeyeceğime emin miyiz :A
Elensen @kerem mizah amaçlı sürekli bunun imasını yapmazdı diye düşünüyorum. :A

• Güldürdün
Reactions: slhttnmtl
Bu üst soldaki gereksiz biri olan SİBİL'e zamanında senin herif kötü mü davranıyormuş, eziyor muymuş ne. :A Adam ona yapmadığını bırakmasın ama gereksiz olan Sibil. :F
Ne yapacak Allah aşkına, odaya kapatıp işkence mi edecek? Düzgün bir şekilde ayrıldılar, ama Sibil kaldıramadı. Nasıl kaldıramadı ise YouTube'da Burak'ı kötüleyen ne kadar yorum varsa beğeniyordu ve Burak'ı kötü göstermek için elinden geleni yapıyordu. Ha birde YouTube videolarında Burak'ı etiketliyordu izlenmek için. :F

• Güldürdün
Reactions: slhttnmtl
Şaka gibi, final potansiyeli olan üçlü son 3 sırada yer alıyor... Rezillik.