İşte kel hali @Çiğdem in@xemrexxx den çok duyuyorum zaten
Sağol tatlım hep markayım o konuda@xemrexxx gibi iftiralar kimse atamaz ufalda cebime gir @slhttnmtl
İşte kel hali @Çiğdem in@xemrexxx den çok duyuyorum zaten
Sağol tatlım hep markayım o konuda@xemrexxx gibi iftiralar kimse atamaz ufalda cebime gir @slhttnmtl
beğeneceğini umuyorum 🤗Süper şarkı sıfır
Stalk için, öbür türlü çok sıkılıyorumEski haberleri niye takip ediyorsun?
Benim matematiğim kadar iyi mi?Ve tabi ki en iyi deyince kötünün iyisi sandı Matematiğim cidden iyi, kalıplaşmış bir lafı yanlış anlayıp düşünmeden yazdım diye kötü olmuyoruk sonuçta
Beğendimde kararsız kaldım herkes süper şarkı ları varbeğeneceğini umuyorum 🤗
Nerden biliyim ki senin matematiğini, muhtemelen fazla iddialı konuştuğun için seninkinden iyi değildirBenim matematiğim kadar iyi mi?
Temelim iyi olduğu için matematikte daha az zorlanıyorum. Ama çok iddialı değilim, herkesin bildiği kadar biliyorum aslında.Nerden biliyim ki senin matematiğini, muhtemelen fazla iddialı konuştuğun için seninkinden iyi değildir
Ha o zaman aşağı yukarı aynı işteTemelim iyi olduğu için matematikte daha az zorlanıyorum. Ama çok iddialı değilim, herkesin bildiği kadar biliyorum aslında.
Allah başka dert vermesin.Stalk için, öbür türlü çok sıkılıyorum
ben hiç bilmiyorumTemelim iyi olduğu için matematikte daha az zorlanıyorum. Ama çok iddialı değilim, herkesin bildiği kadar biliyorum aslında.
haklısın herkes hit parçalar paylaşıyor.benim kalan parçaların hepsi de hit parçalar.umuyorum iyi puanlar alacağım 🤗Beğendimde kararsız kaldım herkes süper şarkı ları var
Yani, iddialıyım ama göstermek istemiyorum diyelim.Ha o zaman aşağı yukarı aynı işte
Yardımcı olur, buyur.ben hiç bilmiyorum
İyi naparsan yap benimki iyi ama iddiam çok değilYani, iddialıyım ama göstermek istemiyorum diyelim.
Yardımcı olur, buyur.
Rakiplerin çook ciddi eski hit şarkılarda çok seven var benim gibi. Kardeşim umarım iyi puanlar alırsın başarılar dilerim sana kardeşimhaklısın herkes hit parçalar paylaşıyor.benim kalan parçaların hepsi de hit parçalar.umuyorum iyi puanlar alacağım 🤗
Mütevazıyız napalım.İyi naparsan yap benimki iyi ama iddiam çok değil
Rakiplerin çook chaklısın herkes hit parçalar paylaşıyor.benim kalan parçaların hepsi de hit parçalar.umuyorum iyi puanlar alacağım 🤗
Saol kardeşim tesekurler Bakarım bi araYani, iddialıyım ama göstermek istemiyorum diyelim.
Yardımcı olur, buyur.
Eskiden matematikle arası olmayan herkes bu kitabı alıyordu.Rakiplerin çook c
Saol kardeşim tesekurler Bakarım bi ara
Ben övünücek yanım olmasa bile övünmeyi seviyorum Şaka şaka bu durum tek buraya özelMütevazıyız napalım.
Övünecek bir yanın yok zaten.Ben övünücek yanım olmasa bile övünmeyi seviyorum Şaka şaka bu durum tek buraya özel
ilk kez duydum.Alcam bende bakam sen aldın mı kitabı?Eskiden matematikle arası olmayan herkes bu kitabı alıyordu.