eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 10. Sezon 6. Hafta

Şekerim sen forumun markasısın bu konuda :A
E7-lXo-WYAEDQqL.jpeg

• Güldürdün
Reactions: Carpe Diem
Ben bu şarkıyı ilk defa gördüm. 😱 İyiymiş baya. :A
Herkese başarılar diliyorum, yeni haftamız hayırlı olsun ❣️ @kerem cim şimdiden kolaylık diliyorum 👍😇
------

Altın bezleniyordu olm 🤭🤭🤭🤭 @Çiğdem @dreamy Not: Yaşlı Sincap bu şarkıları ortaya attıkça saçımı jöle ile diktiğim günlerim geliyor 😁😁😁
5 yaşında sanırım o dönem :F 2000 li yıllardan bile mahrum büyümüş @dreamy e torun diyorduk o bile abi kaldı @Emre Ozansoy yanında :A :A :A @kerem @eskici

Aaa şarkıyı geçtim ben Faruk K kim diyordu geçen star market konusunda :F :F :F @xBUGRAx

Disco zamanlarını sana çok hatırlatacaz yaşlı balık neler yaptıysan artık :A :A :A
------

Bu aklıma geldi yapacagını
Ohaa gerçek habercimisin hamlemi öğrenmişsin 😱😱😱
------

Bu şarkının orijinaliyle yarışacağım onlar bunu bilir. :A

Finişi onla yapacağını tahmin ediyordum :A :A :A

5 yaşında sanırım o dönem :F 2000 li yıllardan bile mahrum büyümüş @dreamy e torun diyorduk o bile abi kaldı @Emre Ozansoy yanında :A :A :A @kerem @eskici

Aaa şarkıyı geçtim ben Faruk K kim diyordu geçen star market konusunda :F :F :F @xBUGRAx

Disco zamanlarını sana çok hatırlatacaz yaşlı balık neler yaptıysan artık :A :A :A
------

Evet aynen valla bak :A Aklımdakiler hep oluyor aynen öğrendim biraz valla bak

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem

Ekli dosyayı görüntüle 106914

Yeni Haftamızda Herkese Kucak Dolusu Sevgiler Candan Erçetinden...

Bu hafta huzurlarınıza hareketli;anlamlı;klibindeki başrol oyuncusu ile göz dolduran ❤️ ,sıcacık bir şarkı ile geliyoruz.

İşte Yeni Haftada Huzurlarınızda 👼 "MELEK" 👼

""Canım mısın sen, benim misin, her şeyim misin sen?
Hoş geldin melek, sefalar getirdin
Ya gelmeseydin, yetişemeseydin, beni bulamasaydın
Ne yapardım? Yarım kalırdım melek""

R: 0:38- 2:11

@bazinga Çeyrektemi kullanmıstı bunu yanlıs hatırlamıyorsam 😱 Zaten Candan sanırım kötü puan almadı benden ama bu tam final haftalık şarkılardan yaşlı balık :A

• Beğendim
Reactions: bazinga

------

------

Finişi onla yapacağını tahmin ediyordum :A :A :A
Ahhhhh zalim dünya :A :A :A

Çok canlar yaktıkkk..Az akvaryumdan akvaryuma koşmadık :F:F:F

@Emre Ozansoy da benim torunum valla @dreamy de dededen yadigar.

• Güldürdün
Reactions: dreamy and Çiğdem