İnme indiSen niye sürekli beni stalklıyorsun?
------
Gülmek istedim ama ağzım felç geçirdi. Bir daha olmasın.![]()
İnme indiSen niye sürekli beni stalklıyorsun?
------
Gülmek istedim ama ağzım felç geçirdi. Bir daha olmasın.![]()
Abim yazdı onu, telefonumu geri aldım neyse ki.Asıl sen iyi diyordun ama şimdi 18 yaşında olan biri için SBS çok eski bir sınav![]()
Hayır pazartesi 21:00.
Allah bilir abinde yoktur şimdiAbim yazdı onu, telefonumu geri aldım neyse ki.![]()
Evin en büyüğüyüz, kaderimiz bu.Allah bilir abinde yoktur şimdi![]()
![]()
Bu sefer gerçekten elenmek istiyor o zamanŞarkısını göndermeyen bi' @batuhankaralar kaldı diye biliyorum.@The_Erinch @Çiğdem
------
Evin en büyüğüyüz, kaderimiz bu.![]()
Herkes ben gibi küçük olma şerefine erişemiyor işteŞarkısını göndermeyen bi' @batuhankaralar kaldı diye biliyorum.@The_Erinch @Çiğdem
------
Evin en büyüğüyüz, kaderimiz bu.![]()
3 kez üst üste sondan ikinci olunca depresyona girmiştir. Yakında forumu bırakması muhtemel.Bu sefer gerçekten elenmek istiyor o zaman![]()
![]()
![]()
![]()
Şekerim sen forumun markasısın bu konuda![]()
Ben bu şarkıyı ilk defa gördüm. 😱 İyiymiş baya.![]()
5 yaşında sanırım o dönem
Ohaa gerçek habercimisin hamlemi öğrenmişsin 😱😱😱Bu aklıma geldi yapacagını
Finişi onla yapacağını tahmin ediyordumBu şarkının orijinaliyle yarışacağım onlar bunu bilir.
Evet aynen valla bak5 yaşında sanırım o dönem2000 li yıllardan bile mahrum büyümüş @dreamy e torun diyorduk o bile abi kaldı @Emre Ozansoy yanında
![]()
![]()
@kerem @eskici
Aaa şarkıyı geçtim ben Faruk K kim diyordu geçen star market konusunda![]()
![]()
@xBUGRAx
Disco zamanlarını sana çok hatırlatacaz yaşlı balık neler yaptıysan artık![]()
![]()
------
Ohaa gerçek habercimisin hamlemi öğrenmişsin 😱😱😱
@bazinga Çeyrektemi kullanmıstı bunu yanlıs hatırlamıyorsam 😱 Zaten Candan sanırım kötü puan almadı benden ama bu tam final haftalık şarkılardan yaşlı balık
Ekli dosyayı görüntüle 106914
Yeni Haftamızda Herkese Kucak Dolusu Sevgiler Candan Erçetinden...
Bu hafta huzurlarınıza hareketli;anlamlı;klibindeki başrol oyuncusu ile göz dolduran ❤️ ,sıcacık bir şarkı ile geliyoruz.
İşte Yeni Haftada Huzurlarınızda 👼 "MELEK" 👼
""Canım mısın sen, benim misin, her şeyim misin sen?
Hoş geldin melek, sefalar getirdin
Ya gelmeseydin, yetişemeseydin, beni bulamasaydın
Ne yapardım? Yarım kalırdım melek""
R: 0:38- 2:11
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @cehennet @dreamy @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf @eskici @Çiğdem
Herkesin 2006 da yaptığına yakalanmıssın normal duyguTuhaf bir şekilde ağzıma takıldı. Cringe oluyorum.
------
Teşekkür ederim. 14 kişi kaldı sanırsam. Ha gayret finale adım adım ilerliyoruz.![]()
Ahhhhh zalim dünya5 yaşında sanırım o dönem2000 li yıllardan bile mahrum büyümüş @dreamy e torun diyorduk o bile abi kaldı @Emre Ozansoy yanında
![]()
![]()
@kerem @eskici
Aaa şarkıyı geçtim ben Faruk K kim diyordu geçen star market konusunda![]()
![]()
@xBUGRAx
Disco zamanlarını sana çok hatırlatacaz yaşlı balık neler yaptıysan artık![]()
![]()
------
Ohaa gerçek habercimisin hamlemi öğrenmişsin 😱😱😱
------
Finişi onla yapacağını tahmin ediyordum![]()
![]()
![]()
Buda süper şarkıBu hafta yazın en çok dinlenen, listelerin ilk sırasından haftalarca düşmeyen hit şarkısı "Martılar" ile karşınızdayız
Recap 0:00-1:33
@12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @offensive @The_Erinch @kerem @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @xdragxx @Gerekli24 @seyfullXh @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @hayret bi şey @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Burak97 @umuttanyel @Cervantes @ömer karataş @Klaus @A. Poyraz Bilgin @781Ens @pompy @EnveR @AteşBöceği @bazinga @Gizmen @Silinmiş Üye @emreemreu @Burak97 @cehennet @dreamy @HeisenBerg @S.G.A.T. @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @The Barberson @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf ve ilgili herkes
Aaa sus ozaman rakipler seni sıkıstırır artık sel ver tüyomuzu vermeEvet aynen valla bakAklımdakiler hep oluyor aynen öğrendim biraz valla bak
İşte buuuuuuuuu beeee @batuhankaralar Zirve yapıp elenebilirsin artıkBu hafta yazın en çok dinlenen, listelerin ilk sırasından haftalarca düşmeyen hit şarkısı "Martılar" ile karşınızdayız
Recap 0:00-1:33
@12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @offensive @The_Erinch @kerem @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @xdragxx @Gerekli24 @seyfullXh @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @hayret bi şey @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Burak97 @umuttanyel @Cervantes @ömer karataş @Klaus @A. Poyraz Bilgin @781Ens @pompy @EnveR @AteşBöceği @bazinga @Gizmen @Silinmiş Üye @emreemreu @Burak97 @cehennet @dreamy @HeisenBerg @S.G.A.T. @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @The Barberson @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf ve ilgili herkes
İyi bari 2 puan verirsin artıkBuda süper şarkı