Ay ay ay şuna bak, herkesi ezer geçerim benÖvünecek bir yanın yok zaten.
Ay ay ay şuna bak, herkesi ezer geçerim benÖvünecek bir yanın yok zaten.
Yok ben liseyi bitireli çok oldu.ilk kez duydum.Alcam bende bakam sen aldın mı kitabı?
Ne ile?Ay ay ay şuna bak, herkesi ezer geçerim ben
ben güveniyorum şarkıcıma haklısın rakipler iyi ama benim yarıştığım şarkıcıda yarışmayı zorlayacak kadar başarılı ilerleyebildiğimiz kadar 🤗Rakiplerin çook ciddi eski hit şarkılarda çok seven var benim gibi. Kardeşim umarım iyi puanlar alırsın başarılar dilerim sana kardeşim
Zekam, gücüm, kuvvetim, espri yeteneğim ve daha bir sürü şey Sende olmayanlarYok ben liseyi bitireli çok oldu.
------
Ne ile?
Tm kardeşim ben ahlen lisedeyimYok ben liseyi bitireli çok oldu.
------
Ne ile?
Varsın olsun bende olmasın, kendime yeterim ben.Zekam, gücüm, kuvvetim, espri yeteneğim ve daha bir sürü şey Sende olmayanlar
Çok kaldı mı?Tm kardeşim ben ahlen lisedeyim
Yok ben liseyi bitireli çok oldu.
------
Ne ile?
Hadi bakalım hayırlısı olsun.Saol tesekurler.Şarkıcında çook güzelben güveniyorum şarkıcıma haklısın rakipler iyi ama benim yarıştığım şarkıcıda yarışmayı zorlayacak kadar başarılı ilerleyebildiğimiz kadar 🤗
Yok ben liseyi bitireli çok oldu.
------
Ne ile?
Hadi bakalım hayırlısı olsun.Saol tesekurler.Şarkıcında çook güzelben güveniyorum şarkıcıma haklısın rakipler iyi ama benim yarıştığım şarkıcıda yarışmayı zorlayacak kadar başarılı ilerleyebildiğimiz kadar 🤗
Lise 3 deyim son sınava girmedim.az kaldıVarsın olsun bende olmasın, kendime yeterim ben.
Çok kaldı mı?
Bende çok var sana veriyim bi kısmını, o yeter de artar bile zatenVarsın olsun bende olmasın, kendime yeterim ben.
Çok kaldı mı?
6. haftaya kadar geldiniz, kolay değil kesinlikle. Bundan sonrası stratejilerinize bağlı.ben güveniyorum şarkıcıma haklısın rakipler iyi ama benim yarıştığım şarkıcıda yarışmayı zorlayacak kadar başarılı ilerleyebildiğimiz kadar 🤗
YGS-LYS'ye iyi hazırlanmanı tavsiye ederim.Hadi bakalım hayırlısı olsun.Saol tesekurler.Şarkıcında çook güzel
------
Hadi bakalım hayırlısı olsun.Saol tesekurler.Şarkıcında çook güzel
Lise 3 deyim son sınava girmedim.az kaldı
kalan parçaların hepsi iyi 🤗6. haftaya kadar geldiniz, kolay değil kesinlikle. Bundan sonrası stratejilerinize bağlı.
Alamancı olduğun ne kadar da belli, 4 yıl olacak sınavlar TYT-AYT olalı6. haftaya kadar geldiniz, kolay değil kesinlikle. Bundan sonrası stratejilerinize bağlı.
------
YGS-LYS'ye iyi hazırlanmanı tavsiye ederim.
Saol hazırlanırım kardeşim.İnş iyi puan alırım.Açık lisedeyim6. haftaya kadar geldiniz, kolay değil kesinlikle. Bundan sonrası stratejilerinize bağlı.
------
YGS-LYS'ye iyi hazırlanmanı tavsiye ederim.
Bu haftaki şarkımız GORA'yla özdeşleşen ve MFÖ'nün 2006 çıkışlı AGU albümünün en sevilen şarkılarından biri: "Olduramadım"
Hayatındaki zincirleri bir türlü birleştiremeyenlere gelsin...
0.27 - 1.30
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @cehennet @dreamy @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf @eskici @Çiğdem
Evet bundan sonrası jürinin takdirine kalmış bir şey.kalan parçaların hepsi iyi 🤗
Sistem o kadar çok değişiyor ki yetişemiyorum artık. Bizim zamanımızda SBS vardı mesela.Alamancı olduğun ne kadar da belli, 4 yıl olacak sınavlar TYT-AYT olalı
Fosilsin senEvet bundan sonrası jürinin takdirine kalmış bir şey.
Sistem o kadar çok değişiyor ki yetişemiyorum artık. Bizim zamanımızda SBS vardı mesela.
Şekerim sen forumun markasısın bu konuda
18'im diyorum, dediğine bak. Matematiğin iyiydi sözde.Fosilsin sen
Asıl sen iyi diyordun ama şimdi 18 yaşında olan biri için SBS çok eski bir sınav18'im diyorum, dediğine bak. Matematiğin iyiydi sözde.