beğeneceğini umuyorum 🤗Süper şarkı sıfır![]()
Stalk için, öbür türlü çok sıkılıyorumEski haberleri niye takip ediyorsun?![]()
Benim matematiğim kadar iyi mi?Ve tabi ki en iyi deyince kötünün iyisi sandıMatematiğim cidden iyi, kalıplaşmış bir lafı yanlış anlayıp düşünmeden yazdım diye kötü olmuyoruk sonuçta
![]()
Beğendimde kararsız kaldım herkes süper şarkı ları varbeğeneceğini umuyorum 🤗
Nerden biliyim ki senin matematiğini, muhtemelen fazla iddialı konuştuğun için seninkinden iyi değildirBenim matematiğim kadar iyi mi?![]()
Temelim iyi olduğu için matematikte daha az zorlanıyorum. Ama çok iddialı değilim, herkesin bildiği kadar biliyorum aslında.Nerden biliyim ki senin matematiğini, muhtemelen fazla iddialı konuştuğun için seninkinden iyi değildir![]()
Ha o zaman aşağı yukarı aynı işteTemelim iyi olduğu için matematikte daha az zorlanıyorum. Ama çok iddialı değilim, herkesin bildiği kadar biliyorum aslında.![]()
Allah başka dert vermesin.Stalk için, öbür türlü çok sıkılıyorum![]()
ben hiç bilmiyorumTemelim iyi olduğu için matematikte daha az zorlanıyorum. Ama çok iddialı değilim, herkesin bildiği kadar biliyorum aslında.![]()
haklısın herkes hit parçalar paylaşıyor.benim kalan parçaların hepsi de hit parçalar.umuyorum iyi puanlar alacağım 🤗Beğendimde kararsız kaldım herkes süper şarkı ları var
Yani, iddialıyım ama göstermek istemiyorum diyelim.Ha o zaman aşağı yukarı aynı işte![]()
Yardımcı olur, buyur.ben hiç bilmiyorum
İyi naparsan yap benimki iyi ama iddiam çok değilYani, iddialıyım ama göstermek istemiyorum diyelim.
Yardımcı olur, buyur.
![]()
Rakiplerin çook ciddi eski hit şarkılarda çok seven var benim gibi.haklısın herkes hit parçalar paylaşıyor.benim kalan parçaların hepsi de hit parçalar.umuyorum iyi puanlar alacağım 🤗
Mütevazıyız napalım.İyi naparsan yap benimki iyi ama iddiam çok değil![]()
Rakiplerin çook chaklısın herkes hit parçalar paylaşıyor.benim kalan parçaların hepsi de hit parçalar.umuyorum iyi puanlar alacağım 🤗
Saol kardeşim tesekurlerYani, iddialıyım ama göstermek istemiyorum diyelim.
Yardımcı olur, buyur.
![]()
Eskiden matematikle arası olmayan herkes bu kitabı alıyordu.Rakiplerin çook c
Saol kardeşim tesekurlerBakarım bi ara
Ben övünücek yanım olmasa bile övünmeyi seviyorumMütevazıyız napalım.![]()
Övünecek bir yanın yok zaten.Ben övünücek yanım olmasa bile övünmeyi seviyorumŞaka şaka bu durum tek buraya özel
![]()
ilk kez duydum.Alcam bende bakam sen aldın mı kitabı?Eskiden matematikle arası olmayan herkes bu kitabı alıyordu.![]()