Evet. Güzel şarkı kullandığında veriyoruz yani yüksek...Tahmin edeyim Hande Yener'le olan düetine verdin?
Evet. Güzel şarkı kullandığında veriyoruz yani yüksek...Tahmin edeyim Hande Yener'le olan düetine verdin?
39 bana 17 dedi.Kandırıkçı inanamdım ama@kerem pardon 39 yaşında
39 muşsun yaşlanmışsın sende 17 demiştinyaTahmin edeyim Hande Yener'le olan düetine verdin?
@xemrexxx den çok duyuyorum zaten
5 haftanın ardından 1 tane aldın Allah'tan bu ne hava? @Tolstoyevski @The_Erinch ve @Silinmiş Üye hepinizi sollamış haberin yok.Sadece Nerdesin Aşkım için korktum, hem rakipsiz olduğumu da final puanı alarak gösterdim.
Bu hafta yine 1 vermişsin ama. Çok da şikayet etme.Evet. Güzel şarkı kullandığında veriyoruz yani yüksek...
YaAbi demeyi uygun görüyor
------
Minik senden böyle kalper gelince heyecanlanıyorum ❤️
Onlar sanatçılardan kazanıyor, Hadise'yi hepsinin altında görüyor millet ondan düşük veriyor. Aynı senin Sertab'ı kullanıp şampiyon olman gibi.5 haftanın ardından 1 tane aldın Allah'tan bu ne hava? @Tolstoyevski @The_Erinch ve @Silinmiş Üye hepinizi sollamış haberin yok.
Bana 1 verilmesinden şikayet etmiyorum, haftalardır 1 verilmesinden şikayet ediyorum. Anlamıyor musun? Önceki haftalar 1 vermedim Serdar'a.Bu hafta yine 1 vermişsin ama. Çok da şikayet etme.
Sen hiçbir şeyi görmüyorsun zatenYarışmacılarıma iftira atma şimdi, ben görmedim öyle bir şey.
İlk hafta da 1 vermemiş miydin?Bana 1 verilmesinden şikayet etmiyorum, haftalardır 1 verilmesinden şikayet ediyorum. Anlamıyor musun? Önceki haftalar 1 vermedim Serdar'a.
Ben sunduğumda ortalıklarda yoksun napalım.Sen hiçbir şeyi görmüyorsun zaten
Valla güzel ya ama puanlar her hafta düşünce ve güzel şarkılar gelince zorlanıyorum puan vermekte@Alos şarkıları nasıl buldun?
Hep yanlış zamanda sunuyorsunİlk hafta da 1 vermemiş miydin?
------
Ben sunduğumda ortalıklarda yoksun napalım.
OoooBu hafta mor ve ötesi'nin 2004'e damgasını vuran ve Türk rock müziğine yön veren rekortmen albümü "Dünya Yalan Söylüyor"un en sevilen şarkılarından biri olan "Sevda Çiçeği" ile karşınızdayım. Keyifli dinlemeler...
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @cehennet @dreamy @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf @eskici @Çiğdem
Bu hafta mor ve ötesi'nin 2004'e damgasını vuran ve Türk rock müziğine yön veren rekortmen albümü "Dünya Yalan Söylüyor"un en sevilen şarkılarından biri olan "Sevda Çiçeği" ile karşınızdayım. Keyifli dinlemeler...
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @cehennet @dreamy @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf @eskici @Çiğdem
❤❤